Για λαϊκισμό και ανεύθυνη πολιτική ΑΚΕΛ κάνει λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Τις δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού με αφορμή την επέτειο της επιστροφής του Προέδρου Μακαρίου στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 1974 σχολιάζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και ανεύθυνη πολιτική από πλευράς της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας, σε γραπτή του απάντηση ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι «εμβρόντητη η κυπριακή κοινωνία άκουσε σήμερα τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού επιτίθεται στην Κυβέρνηση με αφορμή την επέτειο της επιστροφής του Προέδρου Μακαρίου στην Κύπρο, τον Δεκέμβριο του ’74, για τα μέτρα που λαμβάνουν όλες οι Κυβερνήσεις, περιλαμβανομένης και της κυπριακής Κυβέρνησης, για την πανδημία του κορωνοϊού!»

Μάλιστα, προσθέτει, αναφέρθηκε σε "προσπάθεια περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων της κυπριακής κοινωνίας με πρόφαση την πανδημία, αλλά και λόγω της νοοτροπίας της Κυβέρνησης"».

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, «είναι ενδεικτικό του αντιπολιτευτικού μένους που διακατέχει την ηγεσία του ΑΚΕΛ».

«Την ώρα της μάχης κατά της πανδημίας η ηγεσία του ΑΚΕΛ εξισώνει ανόμοια γεγονότα, και αντί να ενισχύει την προσπάθεια για τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας του λαού, ουσιαστικά καλεί τον κόσμο να τα παρακούσει ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για προσπάθεια περιορισμού των δημοκρατικών του δικαιωμάτων», σημειώνει.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει ο κ. Κούσιος, «ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου διαμαρτύρεται λέγοντας ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας καταστρέφουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

«Πέραν από τον άκρατο λαϊκισμό από τον οποίο διακατέχεται μια τέτοια τοποθέτηση, ας μας απαντήσει η ηγεσία του ΑΚΕΛ τι ακριβώς θέλει», αναφέρει.

Θέτει τα ερωτήματα: «Nα αφήσουμε τη χώρα στο έλεος της πανδημίας; Να μη λαμβάνεται κανένα περιοριστικό μέτρο»;

«Είναι ασταμάτητος o κατήφορος της ηγεσίας του ΑΚΕΛ», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι «σήμερα το ΑΚΕΛ ξεπέρασε κάθε όριο λαϊκισμού και ανεύθυνης πολιτικής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:12

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.