Πέντε νέα σχέδια στήριξης των επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο ΥΠΟΙΚ

Πέντε νέα σχέδια στήριξης των επιχειρήσεων που τελούν υπό υποχρεωτική πλήρη αναστολη εργασιών, ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.


Σε επιχειρήσεις που εργοδοτούν μέχρι 9 άτομα θα καταβληθεί εφάπαξ επιδότηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και σε επιχειρήσεις που εργοδοτούν πέραν των 10 ατόμων, θα καταβληθεί επιδότηση ύψους 15 χιλιάδων ευρώ.
Το άλλο σχέδιο αφορά αυτοτελώς εργαζομένους και επιχειρήσεις που τελούν υπό υποχρεωτική πλήρη αναστολή λειτουργίας, ή έχουν μείωση του κύκλου εργασιών πέραν του 80%.
Αυτοτελώς εργαζομενοι και μικρές επιχειρήσεις μέχρι ένα άτομο, θα λάβουν 500 ευρώ. Αυτοτελώς εργαζόμενοι και επιχειρήσεις που εργοδοτούν από 2 μέχρι 5 άτομα, θα λάβουν 1250 ευρώ, από 6 έως εννέα άτομα, 1750 ευρώ, από 10 έως 15 άτομα, 2500 ευρώ.
Σε επιχειρήσεις που εργοδοτούν 51 άτομα και άνω θα καταβληθεί ποσό ύψους τριών χιλιάδων ευρώ.
Ανακοινώθηκε επίσης εξάμηνη παράταση του σχεδίου επιδότησης ενοικίων για νέα επιχειρηματικά δάνεια και εξάμηνη παράταση του σχεδίου επιδότησης επιτοκίων για νέα στεγαστικά δάνεια.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:42

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.