Ο Μπάιντεν κατηγορεί τον Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία του νέου κορονοϊού, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει να τη «θέσει υπό έλεγχο».

«Δεν ήταν ένα λάθος του Μίντοους», απάντησε ο Τζο Μπάιντεν, σε ένα δελτίο τύπου. «Ήταν μια ειλικρινής διαπίστωση της στρατηγικής του προέδρου Τραμπ μετά την έναρξη της κρίσης: να σηκώσουν τη λευκή σημαία της ήττας και να ελπίζουν ότι εάν αδιαφορήσουμε, ο ιός θα φύγει. Αυτό δεν συνέβη και δεν θα συμβεί», συμπλήρωσε.

«Δεν αποτελεί δυστυχώς έκπληξη ότι ο ιός συνεχίζει ανελέητος την πορεία του, ανεξέλεγκτα στη χώρα, ακόμα και στον ίδιο τον Λευκό Οίκο», συμπλήρωσε ο Τζο Μπάιντεν κι ενώ ο προσωπάρχης του αντιπροέδρου και τουλάχιστον 2 άνθρωποι της ομάδας του διαγνώστηκαν χθες θετικοί στον νέο κορονοϊό.

«Να τι θα κάνουμε. Δεν θα θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία, θα ελέγξουμε ότι μπορούμε να έχουμε εμβόλια», δήλωσε σήμερα στο CNN ο Μαρκ Μίντοους, ο προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:02

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων αυτοκινήτων
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν 26 ρωσικά drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
09:30
Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών
09:13
Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο
08:57
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του στο Ισραήλ με τον ομόλογο του ο υπουργός Ενέργειας
08:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
06:27
Ληστεία με κουκουλοφόρους χθες το βράδυ σε οικία στην Ερήμη.
06:03
Νιγηρία: Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι 137 μαθητές που απήχθησαν πριν από 3 εβδομάδες
05:58
Εκτακτο υπουργικό Συμβούλιο για στοχευμένα μέτρα στήριξης των ευάλωτων
05:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.