Ακάρ: Το τουρκικό ναυτικό θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του στην Αν. Μεσόγειο

Οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο με θάρρος και αποφασιστικότητα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας.



Σε γραπτό μήνυμα που εξέδωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ για την 481η επέτειο της ναυμαχίας της Πρέβεζας αναφέρει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των Τούρκων πεζοναυτών και για μια από τις πιο σημαντικές ναυμαχίες στη ιστορία του κόσμου. “Αυτή η νίκη που μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη και έκανε το τουρκικό ναυτικό κυρίαρχο στην Μεσόγειο απέδειξε σε όλο τον κόσμο τις πεζοναυτικές ικανότητες των Τούρκων λεβεντών γράφοντας το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία”, αναφέρει ο Χουλούσι Ακάρ.  Υποστήριξε ότι οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις “με τις δραστηριότητες στη ‘Γαλάζια Πατρίδα’ και τα καθήκοντα που έχουν αναλάβει από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό  συμβάλλουν στην παγκόσμια ειρήνη και εκπροσωπούν τους Τούρκους πεζοναύτες”.

Ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ακόμη ότι “με τις ικανότητες που διαθέτουν οι Ναυτικές Δυνάμεις μας θα συνεχίσουν και από δω και πέρα, όπως και μέχρι σήμερα τις δραστηριότητές τους με θάρρος και αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων τους ιδιαίτερα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα”.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΓΒΑ)
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:07

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.