19χρονη Vs Αστυνομία: Καταγγέλλει κακομεταχείριση

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 19χρονης Βρετανίδας, η οποία κρατείται από τις αρχές μετά την ψευδή καταγγελία της για ομαδικό βιασμό, δίδει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η βρετανική εφημερίδα “The Sun”.

Δημοσιεύει γραπτό μήνυμα που φέρεται να έχει αποστείλει η 19χρονη σε φίλη της, στο οποίο αναφέρεται σε κακομεταχείριση από την αστυνομία καθώς και ότι της δόθηκε να υπογράψει έγγραφο χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Η Αστυνομία χαρακτηρίζει ανυπόστατο το δημοσίευμα.

Πρώτον, διότι η 19χρονη έγραψε ιδιοχείρως την ομολογία της, δεύτερον, διότι δεν έχει στην κατοχή της κινητό τηλέφωνο και τρίτον διότι ο δικηγόρος της είχε ήδη δύο φορές τη δυνατότητα να καταγγείλει τη συμπεριφορά της Αστυνομίας, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας, όταν κλήθηκε από το ΡΙΚ να σχολιάσει το ρεπορτάζ, απάντησε πως ό,τι έχει να πει, θα το πει στο δικαστήριο την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε είναι καθορισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, δικηγόροι των 7 από τους 12 Ισραηλινούς έχουν αρχίσει τη σύνταξη μήνυσης σε βάρος της νεαρής Βρετανίδας, διεκδικώντας αποζημιώσεις για ηθική βλάβη και προσβολή της προσωπικότητας των πελατών τους. Παράλληλα, θα ζητήσουν να τους καταβληθούν όλα τα δικηγορικά έξοδα, καθώς και το κόστος των διακοπών των νεαρών, οι οποίες διακόπηκαν λόγω της υπόθεσης.

Σύνταξη: Μαρία Βρυωνίδου

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:02

Τελευταιες Ειδησεις

28 Ιουνίου
Μαθητές του σχολείου του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου ενημερώθηκαν για την ασφαλή και δημιουργική χρήση του διαδικτύου
15:55
Σφοδρές αντιπαραθέσεις για πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για παραχώρηση δυνατότητας στην Υπ. Εμπορίου να καθορίζει πλαφόν στις τιμές των καυσίμων
15:47
Δραματική είναι η υγειονομική η κατάσταση στο Πουρνάρα
15:30
Πένθος στον ΠΑΟΚ - "Έφυγε" από τη ζωή ο Τάκης Πανελούδης
15:20
Ολοκληρώνονται την Πέμπτη οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης
15:15
Ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν προχωρά η έρευνα για την βιωσιμότητα του αγωγού EAST MED
15:02
Ομόνοια : Promo video για την γιορτή της
14:59
Συνάντηση του Επιτρόπου Προεδρίας με τη νέα Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας
14:54
Η Ομάδα των G7 θα δεσμευτεί για τη διάθεση έως 5 δισεκ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας επισιτιστικής ανασφάλειας
14:30
Slavov στο ΑΠΟΕΛ, ως Chief Football Scouter
14:27
Από την Ανόρθωση στο Βόλο ο Ντέλετιτς
14:20
ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μετεγγραφή Γκατσίνοβιτς!!
14:11
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand