Ηττήθηκε με 3-0 ο Απόλλωνας, απομακρύνονται οι όμιλοι

Βαριά ήττα με 3-0 που αδικεί την προσπάθεια του γνώρισε χθες βράδυ ο Απόλλων στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play-off του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός και με την τακτική του δεν επέτρεψε στην Αϊντχόφεν να του δημιουργήσει προβλήματα. Ωστόσο, στο δεύτερο δεν μπήκε το ίδιο καλά και σε αντεπίθεση στο 47΄οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ με τον Ιχατάρεν να πλασάρει εύστοχα και ψύχραιμα για το 1-0.

Η PSV Αιντχόφεν βρήκε ξανά δίκτυα με τον Γκακπό στο 56΄ να κάνει το 2-0 με σουτ από πλάγια θέση και πέντε λεπτά αργότερα ο Ντάμφρις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το σκορ αυτό, δυστυχώς, δεν αφήνει ιδιαίτερες ελπίδες στην λεμεσιανή ομάδα στον επαναληπτικό που θα γίνει την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο ΓΣΠ στις 20:00.

PSV (Μ. Φαν Μπόμπελ): Ζουτ, Βιεργκέβερ, Μπαουμγκάρτλ, Μαλέν, Μπεργκβάιν, Γκουτιέρες, Ροσάριο, Γκακπό (84` Χέντριξ), Ντάμφρις, Ιχατάρεν (80` Μήτρογλου), Μποσάγλι (90` Λάτο)
Απόλλων (Σ. Αυγουστή): Μολ, Αγκίρε, Πέδρο, Σακέτι, Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Γιαννιώτας (63` Περέιρα), Γιούστε, Σαρδινέρο (67` Παπουλλής), Γκακπέ (76` Πίττας)

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα, Σοφρώνης Αυγουστή, είπε: «Ένα πράγμα που είναι κρίμα είναι κάτω στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πληρώσαμε τα ατομικά μας λάθη".

"Αναγνωρίζω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και γνωρίζω επίσης ότι είναι κρίμα και άδικο για τους ίδιους, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Σε μια εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ότι μπορούμε και όπως δεχθήκαμε τρία γκολ θα παλέψουμε να σκοράρουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον 1-2 γκολ σήμερα και θα προσπαθήσουμε έστω εκεί στην Λευκωσία να κερδίσουμε», σημείωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:46

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.