Europa League: Αναχώρει για Σόφια το απόγευμα η ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Βουλγαρία ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης εναντίον της Λέφσκι Σόφιας.



Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ Χρίστος Θεοχάρους, το 3-0 με το οποίο η ΑΕΚ νίκησε τη Λέφσκι Σόφιας στην Αρένα στον πρώτο αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, προσφέρει άνεση στην ομάδα της Λάρνακας ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης, όχι όμως χαλάρωση.

Προσθέτει ότι οι Βούλγαροι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Λάρνακα απέδειξαν πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Τόνιο Ραμίρεθ και οι κιτρινοπράσινοι στον επαναληπτικό του «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» θα χρειαστεί να παρουσιαστούν ακόμη πιο σοβαροί στο παιχνίδι τους, ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα.

Η ποιότητα, όμως, της ομάδας του 47χρονου προπονητή, οι εμπειρίες που έχει στην Ευρώπη και το 3-0 του πρώτου ματς, την καθιστούν φαβορί για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΑΚ. Κάτι που αν οριστικοποιηθεί θα αποφέρει στην ΑΕΚ άλλες 280.000 ευρώ ως μπόνους συμμετοχής στον γ’ προκριματικό και συνολικά 780.000 ευρώ.

«Το κλίμα είναι αρκετά καλό. Είμαστε ομάδα της οποίας το κλίμα δεν διαταράσσεται εύκολα. Όλοι πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί για να τελειώσει η δουλειά. Κάναμε το πρώτο βήμα. Με ένα εκτός έδρας γκολ απλοποιούνται τα πράγματα, αυτός είναι ο σκοπός», ανέφερε στον απεσταλμένο της ΕΑΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:16

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στην Σωτήρα
06:42
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
06:20
Σε ανταγωνιστικότερη βιομηχανία από φθηνότερη ενέργεια προσβλέπει ο Υπ. Ενέργειας
06:06
Βρετανία: Εγκρίθηκε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα
06:05
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση πυρηνικής αντεπίθεσης
05:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.