Nότια Κορέα:Δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες από την κατάρρευση κλαμπ

Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων και αθλητές που μετέχουν στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, είναι ο τραγικός απολογισμός της κατάρρευσης μίας κατασκευής εντός νυχτερινού κέντρου, στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.


Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2:30 π.μ. τοπική ώρα, τη στιγμή που στο κλαμπ διασκέδαζαν εκατοντάδες άτομα, μεταξύ αυτών και αρκετοί αθλητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Από την κατάρρευση της κατασκευής (κάτι σαν "πατάρι"), έχασαν τη ζωή τους δύο Κορεάτες, ηλικίας 27 και 38 ετών, όπως μεταδίδει το κορεατιό πρακτορείο ειδήσεων "Yonhap", ενώ μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται και αθλητές, κυρίως από τις γυναικείες ομάδες πόλο που τελείωσαν χθες (26/7) τους αγώνες τους.

Όπως επιβεβαίωσε η ομοσπονδία υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ, στο νυχτερινό κέντρο βρίσκονταν οι πολίστριες της εθνικής ομάδας, που γιόρταζαν την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, μεταξύ των ελαφρά τραυματιών περιλαμβάνονται τέσσερις αθλητές από τις ΗΠΑ (ανάμεσά τους φέρεται να υπάρχει και ένας καταδύτης), δύο πολίστριες από τη Νέα Ζηλανδία και άλλη μία από την Ολλανδία, ενώ αναφέρεται επίσης τραυματισμός ενός ατόμου από την Ιταλία και ενός από τη Βραζιλία. Κανείς από τους τραυματίες αθλητές/τριες δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:24

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.