Αναφορές και απειλές για Τσίπρα και Έλληνες από Μπαχτσελί

Δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, δήλωσε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί ενώ υποστήριξε πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να διαβάσει ιστορία.

“Αν δεν είναι έτοιμος ο Τσίπρας να πάρει μαθήματα από την ιστορία τότε πρέπει να είναι έτοιμος να θαφτεί στη θάλασσα”, ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί λέγοντας “ας βγει μπροστά μας ο Τσίπρας στην ανατολική Μεσόγειο και θα δει τί θα πάθει”.
Μιλώντας ενώπιον της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Η Ελλάδα ειδικά παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής Τσίπρας έχει δηλώσει θρασύτατα ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην ανατολικής Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα. Η ‘κουτσή πάπια’ ο Τσίπρας, λέγοντας ότι υπάρχει κίνδυνος πολέμου στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, δήλωσε ότι θα εμποδίσουν την Τουρκία.

Επιπλέον με τις εκκλήσεις τους για τερματισμό των εγγυήσεών μας στην Κύπρο οι ανοησίες τους έφτασαν στο υψηλότερο τους σημείο”.
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη από τη μάνα του ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο”.
“Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να διαβάσει ιστορία. Θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του στη Σμύρνη που έχουν πεταχτεί στη θάλασσα. Αν δεν τα πάρει, τότε πρέπει να είναι από τώρα έτοιμος να να θαφτεί μέσα στη θάλασσα, να συντριβεί στη θάλασσα, να τον καταπιεί η θάλασσα”, ανέφερε. “Έλληνες ξηέλληνες δεν γνωρίζουμε.  Όπου είναι να πάμε, θα πάμε, αν κάποιος βγει στον δρόμο μας θα τον συντρίψουμε. Υπό κανένα όρο δεν θα  εγκαταλείψουμε τους στόχους μας”, είπε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης, λέγοντας ότι αυτός που θα τους ανακόψει το δρόμο θα τον συντρίψουν.  
Ο Μπαχτσελί είπε ότι “όσοι μας κουνάνε το δάχτυλο, θα τους κόψουμε το δάχτυλο και θα το πετάξουμε. Το τουρκικό έθνος δεν μπορεί κανείς να στο σταματήσει με απειλές, η νόμιμη πορεία δεν μπορεί να ανακοπεί με εξαναγκασμό”. 
 “Σας προκαλώ. Ας βγει ο Τσίπρας μπροστά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, να δει τί θα γίνει και τι θα πάθει. Τα γεωτρύπανα μας στη Μεσόγειο πρέπει να συνεχίσουν τις ενέργειές τους με θάρρος και πρέπει διασφαλίσουν τα δικαιώματά κάνοντας αυτό που πρέπει με ηρωισμό και αυτοθυσία”, ανέφερε.
Ο  Μπαχτσελί είπε “οι λεβέντες μας δεν ξεχνιούνται, ο Μπαρμπαρός Χαϋρετίν Πασά δεν έχει πεθάνει από τις καρδιές μας. Να ξέρουν ότι ακόμη δείχνει με το δάχτυλό του το στόλο των σταυροφόρων και περιμένει με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να τον βυθίσει  στον πυθμένα της θάλασσας”.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΓΧΡ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:56

Τελευταιες Ειδησεις

06 Δεκεμβρίου
Θεόδωρος σε Κέρκεζ : "Αδελφική φιλία, καλή συνέχεια brate μου και εις το επανιδείν"
18:42
Δένδιας: Να υπάρξει επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό στο μόνο αποδεκτό πλαίσιο
18:37
Κορονοϊός-Ελλάδα: 4.943 νέα κρούσματα, 714 διασωληνωμένοι, 116 νέοι θάνατοι
18:15
Θύρα 4: « Ασταμάτητος κατήφορος, στηρίζουμε παίκτες-προπονητή, η αιτία του κακού δεν προέρχεται από εκεί»
17:58
Υπουργείο Υγείας:Αύξηση στα κρούσματα σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες από τις 27 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου
17:50
Ιαπωνία: Εκ βάθρων αλλαγή του αμυντικού δόγματος
17:39
Γερμανία: Οι Πράσινοι εγκρίνουν τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση - Την Τετάρτη η εκλογή του Σολτς ως Καγκελάριου
17:26
Πέρασε με 100άρα από τη Λάρισα ο Ολυμπιακός, αγωνία για Φαλ
17:22
Διοικητής ΚΤΚ: Εκτόξευση 400% σε ετήσια βάση στις αναδιαρθρώσεις δανείων το εξάμηνο του 2021
17:02
Η συντριπτική πλειοψηφία των γονιών στην Πάφο συμμορφώνεται με το διάταγμα για μάσκες-rapid test
16:40
Οι κορυφαίοι της χρονιάς στο Cyprus Masters Cup 2021
16:36
Ετήσια αύξηση 100,6% αφίξεων στην Κύπρο το πρώτο δεκάμηνο 2021
16:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand