Σφοδρή κριτική ΠτΔ εναντίον του ΑΚΕΛ

Με εξαιρετικά σκληρή γλώσσα, απάντησε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, στις έντονες επικρίσεις του ΑΚΕΛ για το κυβερνητικό έργο.

Σε χαιρετισμό χθες βράδυ, στην πανεπαρχιακή συγκέντρωση του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατηγόρησε το κόμμα της αντιπολίτευσης ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθεί να μηδενίσει τα πάντα. Θέλουν, είπε, να μας φέρουν στο επίπεδό τους, αλλά δεν μπορούν τα μηδενικά να μιλούν για τους άριστους ή να αναφέρονται σε εκείνους που αρίστευσαν και να υποστηρίζουν ότι είναι ήδη μαζί τους.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι ο Κυπριακός λαός έχει και μνήμη αλλά και γνώση και γνωρίζει τι παρέδωσε το ΑΚΕΛ όταν κυβερνούσε.
Σχολιάζοντας δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΑΚΕΛ, ο οποίος αναφέρθηκε σε παρέλαση των Υπουργών σε υποσχέσεις και εγκαίνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι ο Γιώργος Λουκαΐδης θα ήταν ευτυχής αν παρέλαυναν και οι Υπουργοί του κόμματός του για να μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον κόσμο όταν κυβερνούσαν.
Παραλάβαμε μια Κύπρο που δεν διέφερε από τον Κοτσιάτη, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, και τους ενοχλεί γιατί έχουμε δημιουργήσει πύργους και ολόκληρα έργα. Εχουν, είπε, το θράσος να μιλούν.
Το μόνο, είπε ο Νίκος Αναστασιάδης, που κατόρθωσαν να φέρουν, ήταν τη δυστυχία, τη φτώχεια, τις αποκοπές στις συντάξεις και στους μισθούς.

Σύνταξη: Σταυρούλα Στεργίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 03:39

Τελευταιες Ειδησεις

03 Δεκεμβρίου
Ένας θάνατος και 594 νέα περιστατικά κορονοϊού
20:22
Ξεπέρασαν το €1 δις τα έσοδα από τον τουρισμό το ενιάμηνο
20:13
Στη δημοσιότητα το διάταγμα του Υπουργού Υγείας για τα νέα μέτρα
19:59
Ο Μπάιντεν κρυολόγησε αλλά διαβεβαιώνει ότι είναι καλά
19:36
Βέλγιο: Δεν θα αυστηροποιηθούν περαιτέρω τα μέτρα για την αντιμετώπιση της Covid-19
19:17
Συνέχισε την ανοδική του πορεία ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο
18:46
Ελλάδα: Η τρίτη δόση θα δίνεται 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού με δύο δόσεις
18:28
Σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ η αποχαιρετιστήρια τελετή του Πάπα Φραγκίσκου
18:26
Γερμανός υπ. Υγείας: "Βοηθήστε να αποφύγουμε περισσότερο πόνο" - "Θλιβερή κορύφωση" της κατάστασης στις ΜΕΘ τα Χριστούγεννα
18:18
Θερμές ευχαριστίες προς τον Πάπα Φραγκίσκο για τη μετεγκατάσταση 50 μεταναστών από την Κύπρο στο Βατικανό, εκφράζει το ΥΠΕΣ
17:59
Ελλάδα- 6.201 νέα κρούσματα κορονοϊού και 97 θάνατοι – Στους 694 οι διασωληνωμένοι
17:36
ΕΜΑ – «Πολύ σπάνιος» ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας με Pfizer και Moderna
17:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand