Εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Brunch

Έχοντας ως κοινό στόχο την προώθηση και ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019 εβδομάδα «Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch» (“Cyprus Breakfast and Brunch Week”).

Στόχος της δράσης “Cyprus Breakfast and Brunch Week” είναι η ανάδειξη και η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η κυπριακή γαστρονομία, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος και της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης.
Η έναρξη της εβδομάδας «Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch» θα γίνει από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα σεμινάρια είχαν ως στόχο την προετοιμασία και την εκπαίδευση αρχιμαγείρων και επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο “Cyprus Breakfast & Brunch Week”.
Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα προώθησης κυπριακού προγεύματος και brunch προς το ευρύ κοινό βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2UQtw0C

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 03:58

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Υπουργικό Συμβούλιο: Τέρμα οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, εξαιρουμένων χώρων υψηλής επικινδυνότητας
14:18
Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας – Ενας τραυματίας
14:00
Τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου για τα ΜΟΕ και τις νέες τουρκικές προκλήσεις ζητούν οι Οικολόγοι-Συνεργασία Πολιτών
13:50
Σιζόπουλος: ​Τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης υποβαθμίζουν το κυπριακό σε δικοινοτικό πρόβλημα και απενοχοποιούν την Τουρκία
13:44
Συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους στις ΗΠΑ θα έχει ο ΥΠΑΜ Χαράλαμπος Πετρίδης
13:36
Αρχίζουν επιθεωρήσεις παγκύπρια για καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και παραβίαση των όρων εργοδότησης
13:02
Η Ρωσία μπορεί να εξαγάγει 50 εκατομμύρια τόνους δημητριακών, λέει ο υπ. Γεωργίας της χώρας
12:35
Το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα κοινοβούλια για την πάταξη της διαφθοράς υπογράμμισε η ΠτΒ
12:34
Υπάρχουν παραλληλισμοί στον αναθεωρητισμό Ρωσίας και Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στο France24
11:46
Τις αποφάσεις που έλαβαν ΕΤΥΚ και Ελληνική Τράπεζα να αναστείλουν τα μέτρα και να μπουν σε διάλογο χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ (ηχητικό)
11:38
Ρωσική πίεση στο Σεβεροντονιέτσκ και επιχειρήσεις στο νότο επισημαίνει το βρετανικό Υπ. Άμυνας
11:28
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο διάλογος, ΕΤΥΚ - Ελληνικής Τράπεζας
11:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand