Τηλεφώνημα Τραμπ σε βαριά άρρωστο υποστηρικτή του

Είναι μεταξύ των θερμότερων υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ και οι γιατροί του έχουν δώσει μόλις λίγους μήνες ζωής: μία, ωστόσο, από τις ευχές του Τζέι Μπάρετ έγινε πραγματικότητα, όταν του τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Κι αυτό χάρη στην αδελφή του, μια Δημοκρατική.

Ο 44χρονος Μπάρετ βρίσκεται στο τελικό στάδιο κυστικής ίνωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα New Haven Register.

Η αδελφή του Μπρίτζιτ Χόσκι, μια Δημοκρατική που εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στο Ουέστ Χέιβεν, σε απόσταση 100 χλμ βορειοανατολικά της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία, προκειμένου ο αδελφός της να λάβει το τηλεφώνημα που τόσο ονειρευόταν.

Αποστολή εξετελέσθη: η ίδια ανήρτησε χθες στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο με τον Μπάρετ, έναν απογοητευμένο ψηφοφόρο του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνδιάλεξης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων στον Μπάρετ, που έχει καθετήρες συνδεδεμένους στη μύτη και την τραχεία του, ότι «η όψη του είναι καλή», ενώ συνομίλησε μαζί του σε θερμό κι οικείο κλίμα.

«Είστε ένας πρωταθλητής, δίνετε τη μάχη σας, έτσι δεν είναι;» λέει ο μεγιστάνας.

«Θα ήταν ωραίο εάν μπορούσατε να έρθετε σε μία από τις συγκεντρώσεις μου. Θα ήταν πραγματικά ωραίο» προσθέτει.

«Εάν μπορούσατε να με βάλετε στη λίστα, θα έβρισκαν ένα μέσο να έρθω» απάντησε ο Μπάρετ στον Αμερικανό πρόεδρο, που του υποσχέθηκε μια «θέση στην πρώτη γραμμή».

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook, σταματά σε αυτό το σημείο, όμως σύμφωνα με τη New Haven Register, η συζήτηση συνεχίζεται για ένα ακόμη λεπτό.

Ο Τζέι Μπάρετ είπε στην εφημερίδα ότι υποσχέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ να «τον ψηφίσει το 2020, Θεού Θέλοντος».

Το Σάββατο, ένας αξιωματούχος του υπουργείου Στέγασης, που μένει κοντά στο σπίτι του Μπάρετ, θα του φέρει ένα δώρο από τον πρόεδρο, διευκρινίζει η εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:05

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.