Εντός του προσεχούς Μαϊου, θα παραδοθεί προς χρήση, το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου ενημερώθηκε σήμερα για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στο χώρο, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη.

Η κα. υπουργός, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πορεία των εργασιών και για το γεγονός ότι το Δημοτικό Θέατρο θα παραδοθεί προς χρήση τον προσεχή Μάιο. Σημείωσε δε πως το Δημοτικό Θέατρο έχει διαμορφωθεί σε ένα σύγχρονο θέατρο, με μεγαλύτερη αμφιθεατρική κλίση, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1000 θεατές.
Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα ότι το Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, θα αποτελέσει σημείο πολιτιστικής αναφοράς για τη Λευκωσία και την Κύπρο γενικότερα.
Από της πλευράς του, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Υπουργό Μεταφορών, τον Γ.Δ του Υπουργείου και τους Λειτουργούς του Τμήματος Δημοσίων Έργων, για τη συμβολή τους στην αποκατάσταση του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας. «Το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση και ακόμα ένα παζλ της πολιτιστικής υποδομής του Δήμου Λευκωσίας μπαίνει στη θέση το», συμπλήρωσε ο κ. Γιωρκάτζιης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος του συμβολαίου για την αποκατάσταση είναι €8.7 εκ., ενώ το έργο αναμένεται να παραδοθεί χωρίς ουσιαστική απόκλιση από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα.

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

02 Μαρτίου
Κύπρος: 288 κρούσματα, ένας νεκρός
19:58
Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας
18:33
Εγκρίθηκαν οι κυρώσεις κατά τεσσάρων προσώπων στη Ρωσία για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
17:25
Ντόμινικ Ράαμπ:Σημείο εκκίνησης το μοντέλο μιας διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας
17:15
Ανησυχούν Υπουργός Υγείας και Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή
17:08
Αυτά είναι τα σημεία δειγματοληψίας rapid test για την Τετάρτη (03/03)
16:54
Στο 7,6% η ανεργία το 2020
16:49
Συνεδριάζει αύριο η εκτελεστική της ΚΟΠ για το θέμα των ξένων διαιτητών
16:34
Ζωντανά από το ΡΙΚ το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου
16:06
Τρείς αγώνες για την Εθνική Αντρών
16:01
Συνάντηση με τον ηθοποιό Ανδρέα Φυλακτού, είχε η υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.
15:53
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τα μονοκλωνικά αντισώματα "Ρεγκν-cov2", μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ασθενών
15:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand