Αυξάνεται η πίεση στην Τερέζα Μέι

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δέχεται σήμερα πιέσεις να παρουσιάσει σχέδια για την αποχώρησή της, αναφέρουν κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες, καθώς η στρατηγική της για το Brexit παραπαίει εβδομάδες μόλις πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συμφωνία της Μέι για το Brexit καταψηφίσθηκε δύο φορές από τους βρετανούς βουλευτές και, ενώ έχει εξασφαλίσει μια παράταση του Brexit μέχρι τουλάχιστον τις 12 Απριλίου, υπαινίχθηκε χθες, Παρασκευή, ότι δεν θα επαναφέρει προς ψήφιση την ερχόμενη εβδομάδα τη συμφωνία της, αν δεν είναι πεπεισμένη πως θα περάσει.

Το γραφείο της Μέι αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, σύμφωνα με το οποίο έχουν αρχίσει συζητήσεις για ένα χρονοδιάγραμμα για την παραίτηση της Μέι. Όμως πηγή στην Ντάουνινγκ Στριτ, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, είπε στο Ρόιτερ πως το δημοσίευμα είναι εσφαλμένο. «Αυτό είναι καινούριο για μένα», είπε η πηγή. «Όχι, δεν είναι σωστό». Σύμφωνα με τους Times, πηγή στην Ντάουνινγκ Στριτ, την οποία δεν κατονομάζουν, είπε πως ακόμη και οι στενότεροι σύμμαχοι της Μέι πιστεύουν πως είναι αναπόφευκτο να παραιτηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:43

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.