Νεκρός ο K. St. John, σταρ της σειράς «Ατίθασα Νιάτα»

Ο ηθοποιός Kristoff St. John, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά «Young and the Restless» (Ατίθασα Νιάτα) , βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλικία 52 ετών.

Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό ένας φίλος του οποίος τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Woodland Hills του Λος  Άντζελες και ειδοποίησε τις Αρχές. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.  Ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι οφείλεται σε υπερκατανάλωση αλκοόλ. Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Kristoff υποδύονταν τον Neil Winters στο σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα» από το 1991 - έναν ρόλο που του είχε προσφέρει 9 υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. Το CBS και η Sony Pictures, παραγωγοί της σειράς, σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του «Neil Winters».
«Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Για όσους από εμάς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του για 27 χρόνια, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, του οποίου το χαμόγελο έδινε χαρά καθημερινά στα γυρίσματα και έκανε το κοινό να τον λατρέψει. Εκ μέρους του καστ και των συντελεστών εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως στις δύο κόρες του», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο St. John είχε νυμφευθεί δύο φορές. Είχε έναν γιο, τον Τζούλιαν, -ο οποίος αυτοκτόνησε το 2014- και μία κόρη την Πάρις, από την πρώτη του σύζυγο.  Από το 2001 έως το 2007 ήταν ζευγάρι με την Allana Nadal, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, τη Λόλα.
Τον περασμένο Αύγουστο αρραβωνιάστηκε την 25χρονη Ρωσίδα μοντέλο Kseniya Olegovna Mikhaleva, με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν φέτος το φθινόπωρο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:44

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος για διασύνδεση των ευρωτουρκικών με το Κυπριακό
08:10
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
07:00
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Την επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση
05:40
Το Κατάρ επανεξετάζει τον ρόλο του ως μεσολαβητή μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς
05:33
Αεροπορικές επιδρομές Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
05:26
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
05:21
17 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 17/4/2024
22:06
Η ΥΚΑΝ έχει στείλει 420 μαθητές σε θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης
22:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.