Ικανοποίηση ΗΠΑ για την αναγνώριση Γκουαϊδό

Ο Μάικ Πομπέο διατύπωσε την ικανοποίησή του για την αναγνώριση, από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, του Χουάν Γκουαϊδό, ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας.   

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, κάλεσε όλες τις άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο.   «Ενθαρρύνουμε όλες τις χώρες, μεταξύ αυτών τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να στηρίξουν τον λαό της Βενεζουέλας αναγνωρίζοντας τον μεταβατικό πρόεδρο Γκουαϊδό και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της Εθνοσυνέλευσης για την επιστροφή μιας συνταγματικής δημοκρατίας στη Βενεζουέλα» επισημαίνει σε ένα δελτίο τύπου ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.   

«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας προς τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας και τις δυνάμεις ασφαλείας να στηρίξουν το σύνταγμα της χώρας τους και να προστατεύσουν όλους τους πολίτες της Βενεζουέλας, περιλαμβανομένου του μεταβατικού προέδρου Γκουαϊδό και της οικογένειάς του, όπως επίσης τους Αμερικανούς και ξένους πολίτες στη Βενεζουέλα» ανέφερε επίσης ο Μάικ Πομπέο.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

EU4U 500px 200px

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:44

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.