Έργα πέραν των 45 εκ. στο Παραλίμνι εξήγγειλε ο ΠτΔ

Έργα ανάπτυξης στο Δήμο Παραλιμνίου, ύψους πέραν των 45 εκατομμυρίων ευρώ, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στα έργα, τα οποία αναμένεται να αρχίσουν εντός του 2019, περιλαμβάνεται το οδικό δίκτυο Κάππαρη, η αναβάθμιση του Γυμνασίου Παραλιμνίου, η κατασκευή τμήματος της Λεωφόρου 1ης Απριλίου και βελτιωτικά έργα στα αλιευτικά καταφύγια της Αγίας Τριάδας και του Παραλιμνίου.
Σε χαιρετισμό στα εγκαίνια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει έμφαση στην αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων, όχι μόνο των Αστυνομικών Διευθύνσεων, αλλά και των Δικαστηρίων.
Η κυβέρνηση, είπε, θέλει να στείλει το μήνυμα ότι ενδιαφέρον της είναι η ασφάλεια του πολίτη, αλλά και η απονομή της δικαιοσύνης.
Αναφερόμενος στο θέμα των ναρκωτικών, ο πρόεδρος Αναστασιάδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για όσα λέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι, αντί να εμφανίζονται και να προβάλλουν ανυπόστατους ισχυρισμούς στη Βουλή ή αλλού, καλό είναι να ενημερώνουν το Αστυνομικό Σώμα και τις αρμόδιες Αρχές,  ώστε να λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα και να υπάρχει η αντίστοιχη αντιμετώπιση τους.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος Αναστασιάδης κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο του νέου Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο θα ανεγερθεί στο Παραλίμνι.

Σύνταξη: Στέλιος Κρέουζος
Πηγή: Δέσποινα Πούρεκκου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:45

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.