Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για την εκστρατεία «Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

Μέρα εκδηλώσεων κατά του καρκίνου η σημερινή, αφού πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε Φως σε Μια Ζωή» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της ΑΗΚ.Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε συνεργασία με την ΑΗΚ. Στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια με χριστουγεννιάτικο παζαράκι με γιορτινά εδέσματα, χειροποίητες δημιουργίες από τους εθελοντές του Συνδέσμου και από Κύπριους καλλιτέχνες, παιδικές δραστηριότητες, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παιδικές χορωδίες και χορευτικά σχήματα.
Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Παραλίμνι, στη Λάρνακα και στην Πάφο, ενώ στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η παράσταση κουκλοθέατρου «Ζητείται Πειρατής».

Όλες οι εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» κατά την οποία, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η ΑΗΚ καλούν το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος.

Η εκστρατεία διαρκεί όλο τον Δεκέμβριο και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, το κοινό μπορεί να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Συνδέσμου κάνοντας εισφορά στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy ή μέσω γραπτού μηνύματος στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)2 για εισφορές 2 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

Τα έσοδα από τις εισφορές και από όλες τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 23:58

Τελευταιες Ειδησεις

22 Μαΐου
Το πράσινο φως για την αύξηση των επιτοκίων, έδωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ.
06:47
ψευδοκράτος: Στα Βαρώσια διεξάγονται βελτιωτικές εργασίες ασφάλειας για τους επισκέπτες
06:20
Ουκρανία: Τα εγκλήματα πολέμου «δεν θα μείνουν ατιμώρητα» (ευρωπαίος επίτροπος Δικαιοσύνης
05:35
Ουκρανία: 78 γυναίκες ανάμεσα στους αιχμαλώτους που παραδόθηκαν στην Αζοφστάλ
05:33
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναμένει ότι θα εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων
05:27
Ξεπέρασαν τα εκατόν, τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στην Ευρώπη
05:22
Το Κίεβο δεν πρόκειται να αποδεχθεί συμφωνία με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει την παραχώρηση εδαφών
05:17
21 Μαΐου
Τουρκία: Διαδήλωση της αντιπολίτευσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταδίκη της Τζανάν Καφταντζίογλου
21:39
Ισπανία: Ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφονται στη χώρα με το θερμόμετρο σε ορισμένες περιοχές να φθάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου
21:17
Ευρώπη-Ευλογιά πιθήκων: Περισσότερα κρούσματα εμφανίστηκαν στην Ολλανδία, το πρώτο επιβεβαιωμένο στην Ελβετία, 23 νέα κρούσματα στην Ισπανία και 9 στην Πορτογαλία
20:55
ΥΠΕΞ: Η περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου μπορεί να σωθεί μόνο εάν τεθούν σε συζήτηση τα ΜΟΕ
20:27
Yπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον κατεχόμενο Κορμακίτη
20:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand