ΑΚΕΛ: επαναδιεκδικεί την ηγεσία ο Ά. Κυπριανού

Την απόφασή του να επαναδιεκδικήσει την ηγεσία του ΑΚΕΛ στο παγκύπριο τακτικό συνέδριο του κόμματος του 2020, ανακοίνωσε ο Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου, ο κύριος Κυπριανού τόνισε ότι αυτό το οποίο τον έπεισε να επαναδιεκδικήσει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, ήταν οι εξελίξεις στο κυπριακό.
Παράλληλα, ο Άντρος Κυπριανού εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ για τους χειρισμούς στο Κυπριακό και την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι με τους χειρισμούς του οδήγησε το κυπριακό σε επικίνδυνη τελμάτωση.
Είπε ότι η πολιτική που ακολουθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο κυπριακό, χαρακτηρίζεται από έλλειψη συνέπειας και στρατηγικού στόχου, παλινδρομήσεις, αντιφάσεις και τακτικισμούς.
Ο κύριος Κυπριανού κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να εργαστούν με συνέπεια και αποφασιστικότητα για τη λύση.
Αναφερόμενος στην εσωτερική διακυβέρνηση, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είπε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ, δεν έσωσε την οικονομία της Κύπρου, αντιθέτως την έβαλε στο στόχαστρο.  
Χαρακτήρισε μάλιστα την κυβέρνηση, ως κοινωνικά ανάλγητη, ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη.
Ο Άντρος Κυπριανού υποστήριξε επίσης ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας βυθίζεται καθημερινά στην απογοήτευση, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την απαισιοδοξία.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:06

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.