Την έναρξη του Ραδιομαραθωνίου Αγάπης 2019 κήρυξε η Υπ. Μεταφορών

Την έναρξη του Ραδιομαραθώνιου Αγάπης 2019 κήρυξε, σε σημερινή τελετή, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Σε ομιλία της, η Υπουργός Μεταφορών είπε ότι ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης, αποτελεί τρεις ολόκληρες δεκαετίες, μια από τις κορυφαίες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στον τόπο μας.

«Είναι από τις εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες καταξιώνεται ο εθελοντισμός και προάγεται η συμμετοχή του κάθε πολίτη στην κοινή προσπάθεια για αντιμετώπιση των προβλημάτων μιας ομάδας συνανθρώπων μας. Είναι μια γιορτή ανθρωπιάς, αγάπης, γενναιοδωρίας και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο μας, η οποία ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για τα θέματα των παιδιών που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης, οικονομικής ενίσχυσης και κοινωνικής αποδοχής», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η οργανωμένη εθελοντική πρωτοβουλία στον τόπο μας κινητοποιεί πόρους, αντλώντας από την ανιδιοτελή, βαθιά ριζωμένη διάθεση του λαού μας για προσφορά και αγάπη προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

«Η διαχρονική επιτυχία του Ραδιομαραθωνίου δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς, πρωτίστως, την ελεύθερη, συνειδητή και ενεργητική συμμετοχή των χιλιάδων εθελοντών, των δεκάδων οργανωμένων συνόλων. Το ευχαριστώ σε όλους εσάς δεν μπορεί πραγματικά να εκφραστεί με λόγια. Είμαι βέβαιη πως οι χιλιάδες των συνανθρώπων μας που αγκαλιάζουν διαχρονικά τον Ραδιομαραθώνιο, θα ανοίξουν και φέτος διάπλατα την καρδιά τους και θα προσφέρουν αγάπη και ελπίδα στα παιδιά που μας ζητούν να είμαστε δίπλα τους», πρόσθεσε.

Και πρέπει, συνέχισε η Υπουργός Μεταφορών, «να είμαστε δίπλα τους κάθε μέρα του χρόνου και όχι μόνο τη σημερινή».

«Καθημερινά να τους στηρίζουμε, να τους αποδεχόμαστε και να σεβόμαστε την αξιοπρέπειά τους. Ας τους δώσουμε λοιπόν όλοι μαζί αυτή την αγάπη και την ελπίδα, ο κάθε ένας μας όπως μπορεί», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:36

Τελευταιες Ειδησεις

24 Σεπτεμβρίου
Η μείωση του βασικού επιτοκίου από την τουρκική ΚΤ προκάλεσε αναταραχές
18:47
Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν-Τζόνσον
18:44
Η ΕΕ καταδικάζει τις κυβερνοεπιθέσεις «Ghostwriter» και δείχνει τη Ρωσία
18:30
Συνάντηση ΠτΔ - Λαβρόφ: Προσηλωμένη η Μόσχα σε λύση η οποία να συνάδει με τα ψηφίσματα των ΗΕ
18:06
Ηθική υποχρέωση του Γ. Ελεγκτή να συζητήσει δημόσια την έκθεσή του, υποστηρίζει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
17:53
Την προσήλωση της ΚΔ για επίτευξη λύσης του κυπριακού στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας επανέλαβε ο ΠτΔ (βίντεο)
16:51
«Στη χώρα του γιατί»: Η εκπομπή που δίνει απαντήσεις στις πιο αθώες ψυχές με τον πιο ευφάνταστο τρόπο (trailer+photos)
16:31
Πτώση για την τιμή R του κορωνοϊού στην Αγγλία
16:17
Γεγονός οι πρώτες ουρές οχημάτων στα πρατήρια στη Βρετανία από οδηγούς που φοβούνται ελλείψεις καυσίμων
15:57
ΥΠΠΑΝ: Tο Πρόγραμμα του σχολικού αθλητισμού να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για την άσκηση
15:57
Ευχαριστίες Προέδρου Βουλής προς τον Πρέσβη της Κίνας για τις σταθερές θέσεις στο Κυπριακό
15:45
Xρηματοδότηση ύψους €65,5 εκ. από Τράπεζα Αναπτύξεως Συμβουλίου της Ευρώπης για ανέγερση και επέκταση σχολικών κτηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων
15:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand