Δείπνο του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας

Η βελτίωση των οικονομιών Κύπρου-Ελλάδας δημιουργεί προϋποθέσεις για περαιτέρω διεύρυνση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος ανακοίνωσε την οργάνωση επιχειρηματικής αποστολής και επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα.


 
Μιλώντας στο Επίσημο Επιχειρηματικό Δείπνο των μελών του Συνδέσμου, ο κ. Ιωσήφ είπε ότι ο Σύνδεσμος, σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, θα οργανώσουν στις 10 Δεκεμβρίου επιχειρηματική αποστολή στην Αθήνα, και ότι την Άνοιξη του 2020 ο Σύνδεσμος θα οργανώσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα για συναντήσεις με αρμοδίους της ελληνικής κυβέρνησης και οικονομικούς φορείς της Αττικής.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος αυτών των πρωτοβουλιών είναι η στενότερη συνεργασία των επιχειρήσεων των δύο χωρών.
 
Ο κ. Ιωσήφ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για την καθιέρωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας και για τη μείωση του κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων για τα ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών.
 
Στο Επίσημο Δείπνο του Συνδέσμου παρευρέθηκαν η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδη, η οποία επέδωσε και τα βραβεία στις τιμώμενες εταιρείες "Αγιορείτικες Γραμμές" του Ομίλου RPT και στις Υπεραγορές Σκλαβενίτης, για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ελλάδας.
 
Επίσης, παρευρέθηκαν ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Ελλάδας Ιωάννης Μαληκούρτης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χρ. Αγκαστινιώτης, ο Πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ, επιχειρηματίες και μέλη του Συνδέσμου.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:10

Τελευταιες Ειδησεις

13 Μαΐου
Α. Κυπριανού: «Στο ΑΚΕΛ δεν μένει άλλη επιλογή από την προσφυγή στο εκλογοδικείο»
08:48
Τι προκαλεί η ανάμειξη διαφορετικών εμβολίων κατά της covid-19 – Τι δείχνει η πρώτη έρευνα του είδους
08:35
Αυξητικές τάσεις κρουσμάτων κορονοϊού σε Λ. Αμερική και ΝΑ Ασία, η εικόνα της πανδημίας παγκοσμίως
08:11
Κατεπείγουσα σύγκληση του Κουαρτέτου Διεθνών Διαμεσολαβητών για τη Μέση Ανατολή, ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
07:50
Στο Οχάιο όσοι εμβολιάζονται θα συμμετέχουν αυτόματα σε λοταρία με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια
07:49
Το Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Γκουτέρες - Λαβρόφ
07:36
Συναγερμός για ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ (Βίντεο)
07:22
Μεσανατολικό: Τυνησία, Νορβηγία και Κίνα αξιώνουν δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Παρασκευή
07:13
Κατεπείγουσα σύγκληση του Κουαρτέτου Διεθνών Διαμεσολαβητών για τη Μέση Ανατολή, με ζητούμενο την αποκλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
06:26
Σήμερα, Πέμπτη η Πύλη Εμβολιασμού θα παραμείνει κλειστή
06:19
Μέρες πολέμου
06:13
12 Μαΐου
Η Κομισιόν καλεί τα ΚΜ να περιορίσουν ακόμα και τα απαραίτητα ταξίδια από Ινδία για να περιοριστεί η μετάλλαξη
21:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand