Μπαχτσελί προς Τραμπ: Εάν εσύ έχεις δολάρια.. εμείς έχουμε πίστη

“Εάν εσύ έχεις δολάρια ο τουρκικός λαός έχει πίστη, κάνε ό,τι θέλεις”, δήλωσε ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί απαντώντας στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος με μήνυμά του στο τουίτερ ανέφερε ότι αν η Τουρκία χτυπήσει τους Κούρδους της Συρίας θα τους συντρίψει οικονομικά.

Σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε “αν είναι να κοπεί το σχοινί εκεί που φθάρηκε ας κοπεί”. “Ο Αμερικανός Πρόεδρος και πάλi εξέπληξε, και πάλι προκάλεσε ένταση. Το μήνυμα του στο τουίτερ είναι πέραν από εχθρικό. Αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βλέπει το ΡΚΚ/YPG ως Κούρδους τότε ή άσχετος είναι ή σφαγέας. Μόνο με το να λες ανθρώπους τους τρομοκράτες είναι προδοσία. Το να τους βλέπει αυτούς ο Τραμπ ως Κούρδους είναι θράσος. Λέει ο Τραμπ πως αν κάνουμε επέμβαση εναντίον των τρομοκρατών θα καταστρέψει την Τουρκία. Εάν εσύ έχεις δολάρια το τουρκικό έθνος έχει πίστη. Κάνε ό,τι θέλεις. Αυτός που λέει εντάξει στις απειλές σου ας είναι όπως εσύ. Με ποιο δικαίωμα λες θα καταστρέψεις την Τουρκία;”, ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:09

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Μεσανατολικό: Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των ομήρων
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
18:00
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Σουηδία θα στείλει τάγμα στη Λετονία
17:47
Στήριξη στην επανέναρξη των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.