Υπ. Γεωργίας: Ζητά κτηνίατρους για 2η φάση Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων αδέσποτων γάτων

Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες (ΚΥ) του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος καλούν όλους τους εγγεγραμμένους κτηνίατρους που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη 2η Φάση του Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων Αδέσποτων Γάτων, το οποίο οι ΚΥ διεξάγουν στη βάση σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εγγεγραμμένοι κτηνίατροι που διαθέτουν δεόντως εξοπλισμένες, από άποψης χειρουργείου και μετεγχειρητικής νοσηλείας των γάτων, κτηνιατρικές κλινικές.

Οι στειρώσεις θα κατανεμηθούν ισόποσα σε όλες τις Κτηνιατρικές Κλινικές, ανεξαρτήτως αριθμού κτηνίατρων που εργάζονται/εργοδοτούνται σε αυτές.

Εγγεγραμμένοι κτηνίατροι που δεν διαθέτουν κλινικές, πρέπει να δηλώσουν την κλινική στην οποία θα πραγματοποιήσουν τις στειρώσεις, υποβάλλοντας το σχετικό συμφωνητικό χρήσης / συνεργασίας με τη συγκεκριμένη κλινική.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι κτηνίατροι να δηλώσουν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2018, στο οικείο Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο της Επαρχίας στην οποία δραστηριοποιούνται, την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο εν λόγω Σχέδιο, υποβάλλοντας υπογεγραμμένα πρωτότυπα όλων των απαιτούμενων εγγράφων.

Κτηνίατροι που συμμετείχαν ήδη στην 1η Φάση του Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων Αδέσποτων Γάτων 2018, δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους. Τα σχετικά έγγραφα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών: http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/index_gr/index_gr?opendocument

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:35

Τελευταιες Ειδησεις

14 Απριλίου
Ελλάδα: 3.089 νέα κρούσματα, 809 διασωληνωμένοι, 81 θάνατοι
19:14
ΗΠΑ: Νεκρός 16χρονος από πυρά αστυνομικού - Κρατούσε παιχνίδι όπλο
18:57
Υπό 6ήμερη κράτηση 17χρονος σε σχέση με υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας
18:39
Ανακοινώθηκαν τα σημεία για rapid test την Πέμπτη
18:17
Οι Κορυφαίες της σεζόν 2020/21 στα ετήσια βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.!
18:08
Τριμερής Σύνοδος των ΥΠΕΞ Ελλάδας-Κύπρου-Λιβάνου την Πέμπτη στην Αθήνα
17:53
Tραπεζική ένωση και πλαίσια αφερεγγυότητας στο επίκεντρο του Εurogroup
17:48
Αίγυπτος: 20 νεκροί και 3 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο του Ασσιούτ
17:18
Στα 100 εκ. οι εμβολιασμοί, 25% με 2η δόση, 27 εκ. οι πλήρως εμβολιασμένοι, λέει η Φον Ντερ Λάιεν
16:43
H Koμισιόν ενέκρινε κυπριακό πρόγραμμα ύψους 8 εκ. ευρώ για την υποστήριξη ταξιδιωτικών πρακτορείων που έχουν πληγεί από την πανδημία
16:15
Το Βερολίνο κατηγορεί τη Μόσχα για προκλήσεις στο ουκρανικό ζήτημα
15:52
Δεν έδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή στο δίμηνο βρέφος
15:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand