Η Τζίλιαν Αντερσον υποδύεται την Θάτσερ σε νέα σειρά του Netflix

Η ηθοποιός Τζίλιαν Αντερσον εξετάζει πρόταση να ερμηνεύσει τον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ στη δραματική σειρά του Netflix, "The Crown". Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηθοποιός θα υποδυθεί την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου προς το τέλος της τέταρτης σεζόν της σειράς.

Πηγή αποκάλυψε: "Η Τζίλιαν είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, γι αυτό θα ήταν πραγματικός θρίαμβος να την έχουμε". Η 50χρονη ηθοποιός - που είναι πιο διάσημη για τον ρόλο της ως πράκτορας Ντάνα Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά "The X Files" είναι σύντροφος του σεναριογράφου του βραβευμένου σίριαλ "The Crown", Πίτερ Μόργκαν.

Το ζευγάρι πρόσφατα συνεργάστηκε στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος "The Last King of Scotland". Ο Πίτερ Μόργκαν υπέγραψε το σενάριο και η Αντερσον πρωταγωνίστησε στην ταινία. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς "The Crown" είναι σε εξέλιξη με την Ολίβια Κόλμαν να διαδέχεται την Κλερ Φόι, η οποία υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ Β` του Ηνωμένου Βασιλείου σε νεαρή ηλικία.

Ο επερχόμενος κύκλος θα παρουσιάζει στους θεατές τη σχέση του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και τον γάμο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον λόρδο Σνόουντον, καθώς αγωνίζονται για να μη βρεθούν σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα. Η ημερομηνία προβολής της τρίτης σεζόν δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά φημολογείται η δραματική σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στις αρχές του 2019

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:57

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.