Στη μάχη του Europa League ρίχνονται ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ

Στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League σήμερα οι τρεις κυπριακές ομάδες, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και ΑΕΚ με στόχο να πετύχουν αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση στη ρεβάνς για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στις 20:00 την Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ και μοναδικός στόχος είναι η νίκη με μηδέν παθητικό. Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους και στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Waterman (GK), Romo (GK), Μιχαήλ (GK), Milanov, Βούρος, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Μερκής, Carlão, Tavares, Morais, Souza, Αρτυματάς, Γκέντζογλου, Εφραίμ, Tamari, Sallai, Κωνσταντίνου, Zahid, Poté, Dellatorre.

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στη Βοσνία τη Ζελέσνιτσαρ με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 21:30. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή είναι έτοιμη για τον αποψινό της αγώνα και η προετοιμασία της ολοκληρώθηκε χθες.

«Οι ποδοσφαιριστές μου είναι πανέτοιμοι για να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο», είπε ο προπονητής της ομάδας στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Είπε επίσης ότι ο αντίπαλος θα προσπαθεί να βάλει πίεση. «Εγώ βλέπω την δική μου ομάδα και θέλει ηρεμία για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε την ομάδα για να ανταποκριθούμε. Θα κριθεί στην συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Αυτό είναι το κλειδί», είπε.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αποψινό (21:45 ώρα Κύπρου) εκτός έδρας αγώνα με την ιρλανδική Ντούνταλκ με προπόνηση στο Oriel Park.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ στην Ιρλανδία, Ανδρέας Οδυσσέως, αρκετά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με το πλάνο του Άντονι Ιραόλα στο ντεμπούτο του στον «κιτρινοπράσινο» πάγκο. Ο Ισπανός κόουτς, δοκίμασε διάφορα συστήματα και πρόσωπα κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας, με κυρίαρχο στοιχείο την τριάδα στην άμυνα. Υπάρχει και η πιθανότητα για τέσσερις αμυντικούς, όμως όλα θα διαφανούν με τη σέντρα του αγώνα.

Η ΑΕΚ μετράει τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες, που περιορίζουν αρκετά τις επιλογές του προπονητή σε όλες τις γραμμές. Ο λόγος για τον επιθετικό Φλοριάν Τολμές, τον μέσο Βανσάν Λαμπάν, τον μπακ-χαφ Αντωνιάδη και τον αμυντικό Νταβίντ Καταλά. Εκτός λίστας είναι ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:37

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν 26 ρωσικά drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
09:30
Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών
09:13
Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο
08:57
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του στο Ισραήλ με τον ομόλογο του ο υπουργός Ενέργειας
08:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.