Τέσσερις επισκέπτριες συνελήφθηκαν στην Αγία Νάπα να πωλούν laughing gas

Τέσσερις νεαρές επισκέπτριες συνελήφθηκαν στην Αγία Νάπα να πωλούν παράνομα υποδείξιο του αζώτου, δηλαδή laughing gas.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα σε περιπολίες στην Αγία Νάπα, εντόπισαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις νεαρές επισκέπτριες να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).
 
Στην πρώτη περίπτωση γύρω στις 11.30 χθες βράδυ εντοπίστηκε 27χρονη να προσεγγίζει τουρίστες με σκοπό να τους πωλήσει laughing gas. Στην κατοχή της εντοπίστηκαν μια φιάλη και 2 άδεια μπαλόνια.
 
Στη δεύτερη περίπτωση γύρω στις 11.35 τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 22 αχρησιμοποίητες, 16 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 99 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των 59 ευρώ.
 
Εξάλλου, γύρω στις 1.30 σήμερα τα ξημερώματα σήμερα τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).
 
Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 5 αχρησιμοποίητες, 63 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των 299 ευρώ.
 
Τέλος, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 23χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).
 
Οι τέσσερις γυναίκες συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:51

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.