Αυλαία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για Ανόρθωση και Απόλλωνα

Ανόρθωση και Απόλλωνας ρίχνονται σήμερα στη μάχη των προκριματικών του Europa League με όνειρα και φιλοδοξίες για μια παρουσία στους Ομίλους της διοργάνωσης.



Σε αυτή την πορεία, η Ανόρθωση αρχίζει τις υποχρεώσεις της στον α’ προκριματικό γύρο με αντίπαλο Laci Αλβανίας. Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο το νικητή του αγώνα Glenavon Β. Ιρλανδίας - Molde Νορβηγίας.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα το ευρωπαϊκό του ταξίδι με εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την FC Srumbras Λιθουανίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο Alytus Stadium, της Λιθουανίας χωρητικότητας 1980 θέσεων. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου (20:00) στο Στάδιο ΓΣΠ.

Οι «γαλάζιοι» ολοκλήρωσαν τον κύκλο της προετοιμασίας τους στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή να δηλώνει την ετοιμότητα της ομάδας στην πρεμιέρα για την έκτη συνεχόμενη παρουσία της στην Ευρώπη. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο το νικητή του αγώνα Željezničar (Βοσνία / Ερζγοβίνη) - Narva Trans (Εσθονία).

Οι πρώτοι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 26 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 2 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:54

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.