Αρχιεσπίσκοπος: Οι Τούρκοι άρχισαν να κάνουν λάθη και θα τα πληρώσουν ακριβά

Οι Τούρκοι άρχισαν να κάνουν λάθη και θα την πληρώσουν ακριβά, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, προσθέτοντας ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα αποβεί εις βάρος της.

Ευτυχώς είπε, που ενήργησαν και αυτοί μια φορά λάθος, την ώρα που εμείς κάνουμε συνεχώς λάθη. Τους οδήγησε ο Θεός να κάνουν λάθη και πιστεύω ότι θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, ανέφερε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου. Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε επίσης ότι έγνοια του είναι η απελευθέρωση της πατρίδας, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ο στόχος και της κυβέρνησης και όλου του λαού. Εαν δεν έχουμε πατρίδα, τόνισε, τότε εις μάτην κοπιάζουμε. Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου έγιναν μετά το πέρας του Πανορθόδοξου Συλλείτουργου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων Αρχιερατείας.

Πηγή: ΡΙΚ ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:23

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.