Πετόσφαιρα: Συνεχίστηκε το απόλυτο σερί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το «καταιγιστικό» ΑΠΟΕΛ πέρασε εντυπωσιακά από το Παλέ Ντε Σπορ της Λεμεσού «Σπύρος Κυπριανού» κερδίζοντας με άνεση τη Νέα Σαλαμίνα στο ντέρμπι τετράδας. Με αυτή τη νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεπέρασαν τους «ερυθρόλευκους» και μπήκαν εντυπωσιακά στο Β Γύρο.

Στους άλλους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που έγιναν την Παρασκευή ο Green Air Παφιακός κέρδισε στη Λεμεσό την Ανόρθωση με 3-0. Η Ομόνοια συνέχισε το βιολί της κερδίζοντας την ΑΕ Καραβά με 3-0 και έμεινε πρώτη χωρίς να μετρά απώλεια σετ. Εξάλλου, η Αναγέννηση κέρδισε στο Λύκειο Λατσιών (Αίθουσα Σωτήρης Μέσσιος» τον Εθνικό Λατσιών με 3-0 σετ.

«Γαλαζοκίτρινη καταιγίδα» στη Λεμεσό
«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ 0-3 (17-25, 22-25, 14-25)
Εντυπωσιακό το ΑΠΟΕΛ πέρασε σαν «καταιγίδα» από το «Σπύρος Κυπριανού» κερδίζοντας εύκολα τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ στο ντέρμπι τετράδας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Λούη Λοϊζου έκαναν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και επιβλήθηκαν των «ερυθρόλευκων» στην 8η αγωνιστική, πρεμιέρα του Β Γύρου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Το ΑΠΟΕΛ πάτησε τετράδα ξεπέρασε τη Νέα Σαλαμίνα στη βαθμολογία και συνάμα έσπασε μια κακή παράδοση στο Παλέ της Λεμεσού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέτριοι και φάνηκαν μόνο στο δεύτερο σετ. Πλέον έμειναν δυο πόντους πίσω από την τέταρτη θέση, αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος.

Εντυπωσιακά μπήκε στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ 25-17. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν διαφορά στο σκορ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που εμφανίστηκαν μέτριοι.

Βάσεις νίκης έβαλε το ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο σετ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 25-22 μετά από ένα ανταγωνιστικό σετ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση. Οι παίκτες του Λοϊζου φάνηκαν συνεπείς κερδίζοντας το κρίσιμο σετ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν άφησαν περιθώρια να αμφισβητηθεί η νίκη τους στο τρίτο σετ και αφού ξέφυγαν κέρδισαν 25-14 και το ντέρμπι με 3-0 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΦΡ. ΜΠΡΟΥΚΣ): Χρυσοστόμου, Σιαπάνης, Γκουϊμοντ, Λαρραχόντο,Κορνιένκο, Παφίτης – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Ζηκάκης, Καλαφάτης,Λιοτατής, Σοφοκλέους.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Δημητρίου,Κασαμπαλής,Χάλαντα,Χρυσοστόμου, Γεωργίου,Ράμμα – Λίμπερο: Παντελή.

Αλώβητος ο Green Air Παφιακός
«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ 0-3 (18-25, 23-25, 23-25)
Αλώβητος πέρασε από τη Λεμεσό και το «Θεμιστόκλειο» ο Green Αir Παφιακός κερδίζοντας για την 8η αγωνιστική – πρώτη του Β Γύρου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών την Ανόρθωση με 3-0. Η Παφιακή ομάδα συνεχίζει το κυνήγι της Ομόνοιας και είναι στη δεύτερη θέση. Η Ανόρθωση άνκαι ήταν αξιόμαχη και ισοδύναμη δυσκόλεψε με αυτή την ήττα ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εισόδου στην τετράδα.

O Green Αir Παφιακός εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση στο πρώτο σετ και κέρδισε 25-18. Η Ανόρθωση προσπάθησε αλλά δεν ακολούθησε στο σκορ.

Πολύ ωραίο ήταν το δεύτερο σετ με την Ανόρθωση να αντιδρά, αλλά τον Green Αir Παφιακό να εμφανίζεται σταθερός και να κερδίζει δύσκολα όμως με 25-23. Το 2-0 για την παφιακή ομάδα ήταν γεγονός.

Η εικόνα στο τρίτο σετ δεν άλλαξε με τον Green Αir Παφιακό να κερδίζει έστω δύσκολα με 25-23 και να σφραγίζει το τρίποντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αμπουϊλα, Σαββίδης, Παναγιωτίδης, Παγιάν,Κοντός, Στρουγκάρεβιτς – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Χριστοφόρου.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Eυσταθίου,Οικονομίδης, Χους, Κνέζεβιτς, Ασπιώτης, Ουϊλιαν – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Όταν σοβαρεύτηκε ήταν όλα πιο εύκολα
«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – AE KΑΡΑΒΑ 3-0(25-20, 25-16, 25-20)
Η Ομόνοια συνέχισε να κερδίζει αλλά να μην χάνει σετ. Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών κέρδισε την ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ συνεχίζοντας και στην πρεμιέρα του Β Γύρου την εντυπωσιακή της πορεία. Η ΑΕ Καραβά που εμφανίστηκε με ασπρόμαυρα προσπάθησε στο πρώτο σετ.

H Oμόνοια που άνοιξε το ροτέισιον στο πρώτο σετ ήταν καλύτερη είχε σταθερά μέχρι τα μέσα του σετ διαφορά 12-09, αλλά η ΑΕ Καραβά έκανε το δικό της σερί 16-15. Οι «πράσινοι» μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν δύσκολα με 25-20 για να προηγηθούν με 1-0 σετ.

Οι «τριφυλλοφόροι» έπαιξαν ωραίο βόλεϊ στο δεύτερο σετ και αφού προηγήθηκε 12-07 κέρδισε εύκολα με 25-16 και αύξησαν σε 2-0 σετ.

Η Ομόνοια κυριάρχησε και στο τρίτο σετ. Οι «πράσινοι» του Σ. Σάββα προηγήθηκαν 08-02 και διατήρησαν τα ηνία 16-11 για να κερδίσουν 25 -20 εξασφαλίζοντας άλλη μις νίκη την 8η σερί με 3-0 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. ΣΑΒΒΑ): Ρεϊνάλντο, Προδρόμου, Άλβες, Ελευθερίου, Αντωνιάδης, Αχ. Πετρακκίδης.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Αχιλλέως, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Χαμαγιούν, Ροντόλφο, Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Β. Γεωργίου. – Αλλαγές: Σεμένοφ, Γκράμμεσφορντ.

Πήρε το διπλό και έφυγε
ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΣΣΙΟΣ): ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 0-3 (17-25, 19-25, 17-25)
Ο στόχος του διπλού ήταν αδιαπραγμάτευτος για την Αναγέννηση Δερύνειας στο ταξίδι για τη δυτική Λευκωσία και το συναπάντημά της με τον ουραγό Εθνικό Λατσιών στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» του Λυκείου Λατσιών. Οι «πράσινοι» χωρίς να δυσκολευτούν κέρδισαν με 3-0 και βλέπουν τη συνέχεια του Β Γύρου που έχει δύσκολους αγώνες. Ο Εθνικός τηρούμενων των αναλογιών ήταν καλός.

Η Αναγέννηση μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και καθάρισε εύκολα το πρώτο σετ 25-17 ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον φιλότιμο Εθνικό.

Οι «πράσινοι» ήταν σταθεροί και στο δεύτερο σετ με συνέπεια να κερδίσουν 25-19 αυτή τη φορά και να προηγηθούν με 2-0 σετ.

Η Αναγέννηση που έκανε αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα κέρδισε και το τρίτο σετ 25-17 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ(Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Κ. Γεωργίου,Σ. Προύσαλης, Χριστοφίδης,Κουλέντης,Παμπακάς, Κυπριανού – Λίμπερο: Κ. Προύσαλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Ντεσποτόφσκι, Τοντόροβιτς, Καραγιάννης, Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Φελάχογλου, Ντουβαρτζί, Κούρμουζος.

Η βαθμολογία (8η αγωνιστική)
1. Ομόνοια 24-0 24
2. Green Air Παφιακός 21-07 21
3. Αναγέννηση Δερύνειας 16-11 15
4. ΑΠΟΕΛ 17-11 14
5. Νέα Σαλαμίνα 14-13 12
6. Ανόρθωση 10-18 07
7. ΑΕ Καραβά 03-21 03
8. Εθνικός Λατσιών 00-24 00

Πηγή:ΚΟΠΕ   

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:59

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.