Τσάμπιονς λίγκ: Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τόττεναμ προκρίθηκαν στους 16

Η Λίβερπουλ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τόττεναμ προκρίθηκαν στους 16 του Τσάμπιονς λίγκ.



Η Λίβερπουλ νίκησε με 1-0 την Νάπολι στο Ανφιλντ Ρόουτ στον σημαντικότερο ψεσινό αγώνα της έκτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς λίγκ, με τέρμα του Σαλάχ στό 34ο λεπτό και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στον τρίτο ομιλο και το εισιτήριο για τους 16, με την Νάπολι να περιορίζεται στη τρίτη θέση και να συνεχίζει την ευρωπαική της πορεία στο Γιουρόπα λίγκ,

Η Παρί σφράγισε την πρόκριση στους 16 στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και την πρώτη θέση στον τρίτο ομιλο ύστερα απο την εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε με 4-1 επι του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι.Τα τέρματα της Γαλλικής ομάδας πέτυχαν οι Καβάνι,Νειμάρ,Μαρκίνιος και Εμπαπέ, ο Γκόμπελγιτς πέτυχε το μοναδικό τέρμα για τους Σέρβους.

Η Τόττεναμ προκρίθηκε στους 16 ύστερα απο την ψεσινή ισοπαλία 1-1 πού απέσπασε απο την Μπαρτσελόνα στη Βερκελώνη και την ισοπαλία 1-1 πού έφερε η Ιντερ με την Αιντχόφεν στη Ιταλία.Τόττεναμ και Ιντερ ισοβάθμησαν με οκτω βαθμούς, ωστόσο η Τόττεναμ υπερίσχυσε στη ισοβαθμία.
Η Αγγλική ομάδα η οποία εξασφάλισε την δεύτερη θέση στον δεύτερο ομιλο,κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 85ο λεπτό με τον Λούκας Μόουρα την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε προηγηθεί στό 7ο λεπτο με τον Ντεμπελέ.
Η Ιντερ εχασε το εισιτήριο για τους 16 και συνεχίζει στο Γιουρόπα λίγκ αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την αδιάφορη Αιντχόφεν στη Ιταλία.Η Ολλανδική ομάδα προηγήθηκε στό 13ο λεπτο με τον Λοζάνο και η Ιντερ ισοφάρισε 1-1 στό 73ο λεπτο με τον Ικάρντι.

Για τον 1ο ομιλο η Ντόρτμουντ νίκησε με 2-0 την Μονακό εκτός έδρας ενω η Μπρύζ και η Ατλέτικο Μαδρίτης έφεραν ισοπαλία 0-0.
Η Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 απο την προηγούμενη αγωνιστική.Η Μπρύζ θα συνεχίσει στους 32 του Γιουρόπα λίγκ.

Για τον 4ο ομιλο η Πόρτο νίκησε με 3-2 την Γαλατασαράι στη Τουρκία και η Σάλκε με 1-0 την Λοκομοτίβ στη Γερμανία,
Η Πόρτο και η Σάλκε προκρίθηκαν στους 16 του Τσάμπιονς λίγκ, ενω η Γαλατασαράι θα συνεχίσει στο Γιουρόπα λίγκ.

Σύνταξη : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ   

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:55

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.