Πετόσφαιρα Γυναικών : Συνέχισαν με νίκες ΑΕΛ και Παφιακός

Η ΑΕΛ κέρδισε την στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών Α’ Κατηγορίας την ΑΕΚ με 3-1 σετ και με την 3η σερί νίκη της ανέβηκε στα ψηλά.


Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και κέρδισε 25-17 γράφοντας το 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ που προσπάθησε, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ».

Η  ΑΕΛ ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο σετ και δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΚ με συνέπεια η ομάδα του Ιβάνοβιτς να κερδίσει 25-15 και να ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ».

Οι «γαλαζοκίτρινες» ανέτρεψαν τα δεδομένα στο τρίτο σετ αφού μετά από ντέρμπι κέρδισαν με 25-23 και προηγήθηκαν με 2-1 στη Λάρνακα.

Η ομάδα της Λεμεσού δεν σταμάτησε ούτε στο τρίτο σετ και παίζοντας ψυχωμένα κέρδισε 25-23 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΑΕΚ (AΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ):Καρακώστα, Γκόγκιτς, Στρίμερ, Νικ. Στυλιανού, Λοβ, Αιμ. Δημητρίου –Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. –Αλλαγές: Π. Δημητρίου, - Ειρ. Ιωάννου.

ΑΕΛ(Β. ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Ζελένοβιτς, Πεχλιβάνη, Μάγκντιτς, Πένε, Παύλου, Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Σπύρου.


Ωστόσο, το «μπαμ» της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έγινε από τον Παφιακό ο οποίος μέσα στην «Αρένα» του Απόλλωνα κέρδισε τις Λεμεσιανές με 3-1 σετ και βρίσκεται στο μέσο του πίνακα.

Η Χιλιανή Κρις Βόρπαλ έδωσε νέα δυναμική στην παφιακή ομάδα. Ο Απόλλων έχασε και έβαλε δύσκολα στην προσπάθεια τετράδας.

Ο Παφιακός επιφύλασσε εκπλήξεις στον Απόλλωνα στο πρώτο σετ. Έχοντας στη σύνθεσή του την Χιλιανή Κρις Βόρπαλ κατάφερε να επιβληθεί με 25-20 σε ένα ωραίο σετ και να αγχώσει τις «γαλάζιες» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-1.

Ο Απόλλων προσαρμόστηκε με τα νέα δεδομένα στο δεύτερο σετ και παρά το γεγονός ότι ο Παφιακός ήταν πολύ καλός εντούτοις οι Λεμεσιανές κέρδισαν με 25-23 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Αποφασισμένες ήταν στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Παφιακού οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν 25-22 ανακτώντας εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 σετ.

Η παφιακή ομάδα ήταν ανώτερη στο τέταρτο σετ κερδίζοντας 25-20 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ(Λ. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ): Αγκουέρο, Δ. Σιμανόφσκι,Ιωαννίδου, Πέρεζ, Μανίταρου, Καριόκα – Λίμπερο: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Ι. Σιμανόφσκι, Κέστα.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Τολεντίνο, Βόρπαλ, Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Τοάζζι, Γιωργάλλα – Λίμπερο: Tσαγγάρη –Αλλαγές: Δημητρίου, Νικολάου.

Εξάλλου, την πρώτη της νίκη, αλλά με δίποντο πέτυχε η Αναγέννηση Δερύνειας που στο ντέρμπι της ελ. Περιοχής Αμμοχώστου κέρδισε το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-2 σετ (25-21 17-25, 25-20, 21-25, 15-09) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών Α Κατηγορίας. Η Αναγέννηση ανέβηκε στους 04 βαθμούς και το ΘΟΙ στους 02.

Πηγη: ΚΥΠΕ   

 


(ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΗΦ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:13

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.