Πρόστιμο 2000 ευρώ σε κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου για κατοχή αμπελοπουλιών

Σε εξώδικη καταγγελία 63χρονου κι επιβολή προστίμου σε αυτόν, ύψους 2000 ευρώ, προχώρησε χθες η Αστυνομία και η Υπηρεσία Θήρας σε σχέση με την Νομοθεσία περί προστασίας και διαχείρισης άγριων πτηνών και θηραμάτων, έπειτα από σχετικές έρευνες σε κατοικία στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Γύρω στις 8.20 χθες το πρωί, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς της Υπηρεσίας Θήρας, διενήργησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος, συντονισμένη επιχείρηση έρευνας, στην κατοικία του 63χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου.


Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν μέσα σε πλαστικά δοχεία, 36 νεκρά, μικρά πτηνά, τα οποία παραλήφθηκαν και αφού τα εξέτασε ειδικός πτηνολόγος, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θήρας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άγρια πτηνά.

Έπειτα από συνεννόηση με την Υπηρεσία Θήρας, μέλη της Αστυνομίας κατήγγειλαν τον 63χρονο με εξώδικο πρόστιμο για το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ, σχετικά με τον εντοπισμό των νεκρών άγριων πτηνών.

Πηγη: Αστυνομία, ΚΥΠΕ 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:39

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.