Π. Καμμένος: Η Ελλάδα είναι δίπλα στην Κύπρο

Η Ελλάδα είναι δίπλα στην Κύπρο, είπε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική ελευθερία της Κύπρου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη στρατιωτική παρέλαση, ο κ. Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στους εορτασμούς με την ευκαιρία της 1ης Οκτωβρίου, είπε ότι «για ακόμα μια χρονιά είχα την ιδιαίτερη τιμή να στέκομαι στα δεξιά του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας γιορτάζοντας μαζί την ανεξαρτησία της Κύπρου. Γιορτάζοντας την επέτειο της ελευθερίας της Κύπρου, αλλά θα γιορτάσουμε πραγματικά όταν η Κύπρος θα ελευθερωθεί, όλη η Κύπρος, ενωμένη, μέχρι τον Απόστολο Ανδρέα.
Η Ελλάδα είναι εδώ, δίπλα στην Κύπρο, η Ελλάδα δεν είδε ποτέ πια την Κύπρο μακριά και θέλω να τονίσω ότι χάρη στις σκληρές θυσίες του Κυπριακού Ελληνισμού και του ελληνικού λαού, οι δυο μας χώρες πλέον δεν είναι χώρες κρίσης, αλλά χώρες σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Η σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι ένοπλες δυνάμεις της Κύπρου και της Ελλάδας, η Εθνική Φρουρά και το ΓΕΕΦ, τα δύο Υπουργεία και οι Κυβερνήσεις έχουν οδηγήσει σε διμερείς, τριμερείς συμφωνίες που αναδεικνύουν την Ελλάδα και την Κύπρο ως πόλους σταθερότητας, και με κέντρο τις δυο μας χώρες ξετυλίγεται πλέον το νέο ενεργειακό κέντρο της Μεσογείου.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική ελευθερία της Κύπρου, αλλά πλέον ο Κυπριακός Ελληνισμός πρέπει να αισθάνεται και ασφαλής με ένα μόνο προαπαιτούμενο: την ενότητα και την ομοψυχία όλου του λαού».

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:26

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.