Ο ΠτΔ υιοθετεί το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ

Τις θέσεις της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) για τα μεγάλα θέματα της υγείας, που περιέχονται στο μανιφέστο της Ομοσπονδίας, με θέμα «Για καλύτερη υγεία και προώθηση των μεταρρυθμίσεων», υιοθετεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι υποψήφιος και στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΦ Μάριος Κουλούμας εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί όπως είπε, «η Ομοσπονδία έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αρκετά από αυτά ήδη δρομολογούνται».
«Ήδη πολλά από αυτά έχουν συμφωνηθεί και βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και έχουμε πάρει τη σαφέστατη δέσμευση του ΠτΔ ότι όταν θα εκλεγεί θα προχωρήσει στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων του τομέα της υγείας, μαζί με τη συνεργασία όλων μας», σημείωσε.
Όπως είπε ο κ. Κουλούμας, «οι οργανωμένοι φορείς των ασθενών θα συνεργαστούν με οποιονδήποτε εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση και εφαρμογή όλων των μεταρρυθμίσεων προς όφελος του Κύπριου πολίτη και προς όφελος του Κύπριου ασθενή».
Ερωτηθείς αν το μανιφέστο έχει υπογραφεί και από τους υπόλοιπους υποψήφιους, ο κ. Κούλουμας ανέφερε πως «το έχουν υπογράψει όλοι οι υποψήφιοι», για να προσθέσει ότι «ο μόνος υποψήφιος Πρόεδρος που δεν το έχει υπογράψει είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος αν και το έχει υιοθετήσει και έχει συμφωνήσει με αυτό, έχει πει ότι θα το μελετήσει και θα το υπογράψει σε μεταγενέστερο στάδιο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

01 Μαρτίου
Μεταφορά σε μεγαλύτερο νοσοκομείο για τον Πρίγκιπα Φίλιππο
15:10
Μεγάλη βουτιά κατά €2,29 δισ. ή 85,4%, στα έσοδα από τουρισμό το 2020
14:45
ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡO: Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
14:39
Ελλάδα: Κυρ. Μητσοτάκης: «Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή»
14:36
Δεν τίθεται θέμα να αλλάξει το τραγούδι συμμετοχής της Κύπρου στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ
14:25
Σε ισχύ από σήμερα η συμφωνία ΕΕ-Κίνας για τις προστατευόμενες γεωγραφικές ενδείξεις
14:08
Απάντηση Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΔΗΚΟ
13:52
Β. Παπαδόπουλος: Θετικά θα ανταποκριθεί ο ΠτΔ στην πρόσκληση Γκουτέρες.Εβδομάδα διεργασιών για το Κυπριακό (Βίντεο)
13:50
Πυρά ΔΗΚΟ για πολιτογραφήσεις
13:40
Ελεγκτική Υπ. : Ο χειρισμός για την Μαρίνα Αγίας Νάπας έβλαψε το δημόσιο συμφέρον (Βίντεο)
13:35
Πέραν των 850.000 δικαιούχων εγγράφηκαν τους πρώτους 18 μήνες στο ΓεΣΥ
13:15
Αρπαγή ανήλικης κάτω των 16 ετών από τη φύλαξη του νόμιμου κηδεμόνα της
13:11
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand