Ταλέντα για το ριμέικ του West Side Story ζητά ο Σπίλμπεργκ

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ σχεδιάζει να γυρίσει ένα ριμέικ της περίφημης ταινίας West Side Story -που και αυτή ήταν διασκευή του μιούζικαλ του συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν- και αναζητά ταλαντούχους νέους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Γουάιζ, με σεναριογράφο τον Τζερόμ Ρόμπινς, προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1961 και κέρδισε δέκα βραβεία Όσκαρ. Η εκδοχή του Σπίλμπεργκ θα βασίζεται στη διασκευή του συγγραφέα Τόνι Κούσνερ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν ο βραβευμένος σκηνοθέτης.
Η υπεύθυνη του κάστινγκ Σίντι Τόλαν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι αναζητούνται υποψήφιοι για τους πρώτους ρόλους της "Μαρίας" της "Ανίτας" και του "Μπερνάρντο".
Οι επίδοξοι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι ηλικίας "από 15 έως 25 ετών" και λατινοαμερικάνικης καταγωγής. Ο καθένας μπορεί να περάσει από οντισιόν, δεν απαιτείται να είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Στην ταινία του 1961 την Πορτορικανή "Μαρία" ερμήνευε η Νάταλι Γουντ, ενώ ο Ελληνοαμερικανός χορευτής και ηθοποιός Τζορτζ Τσακίρης κρατούσε τον ρόλο του, επίσης Πορτορικανού, "Μπερνάρντο". Πορτορικανή ήταν η Ρίτα Μορένο, στον ρόλο της "Ανίτας".
Ο Τσακίρης και η Μορένο βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους με Oσκαρ β` ανδρικού και γυναικείου ρόλου αντίστοιχα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 71χρονος Σπίλμπεργκ θα ασχοληθεί με μιούζικαλ. Πηγή έμπνευσης του Γουέστ Σάιντ Στόρι ήταν το έργο του Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα, αλλά το σκηνικό έχει μεταφερθεί στη Λίνκολν Σκουέρ του Μανχάταν, όπου συγκρούονται δύο αντίπαλες συμμορίες, οι Σαρκς και οι Τζετς.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:50

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν 26 ρωσικά drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
09:30
Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών
09:13
Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο
08:57
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του στο Ισραήλ με τον ομόλογο του ο υπουργός Ενέργειας
08:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
06:27
Ληστεία με κουκουλοφόρους χθες το βράδυ σε οικία στην Ερήμη.
06:03
Νιγηρία: Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι 137 μαθητές που απήχθησαν πριν από 3 εβδομάδες
05:58
Εκτακτο υπουργικό Συμβούλιο για στοχευμένα μέτρα στήριξης των ευάλωτων
05:49
Ετοιμάζεται να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα η Τουρκία
05:42
Ενώπιον της Βουλής ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ, στην σκιά των απειλών για απεργίες
05:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.