Επίσκεψη Ά. Αναστασιάδη στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο

Επίσκεψη στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας πραγματοποίησε  η  πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, συνοδευόμενη από τη Μαρία Νεοφύτου και τα μέλη της γυναικείας οργάνωσης του Δημοκρατικού Συναγερμού ΓΟΔΗΣΥ.

Τις κυρίες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας, Κάτια Απέγητου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Ελένη Λουκαΐδου, Άριστος Δράκος, Χρύσανθος Φάκας και τα μέλη του Κέντρου Ηλικιωμένων.  
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας καλωσόρισε τις κυρίες, τις ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι μεσούσης της χειρότερης οικονομικής κρίσης, το Πολυδύναμο του Δήμου Λευκωσίας, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει σε ευάλωτες ομάδες, αλλά και να τις διπλασιάσει, διπλασιάζοντας τον προϋπολογισμό του.
Η κ. Απέγητου στη συνέχεια ανέφερε ότι το Πολυδύναμο φροντίζει άτομα της τρίτης ηλικίας, παιδιά και ευάλωτους δημότες ενώ αποτελεί καλή πρακτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες και δράσεις σε μετανάστες, φροντίζοντάς να τους εντάξει στην κυπριακή κοινωνία.
Η κ. Αναστάσιαδη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή και συνεχάρη τον Δήμαρχο, τα μέλη του Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Πολυδύναμου για το εξαίρετο έργο που επιτελούν.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:10

Τελευταιες Ειδησεις

28 Ιουνίου
Ο Ερντογάν δήλωσε πως δεν επιθυμεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
21:52
Τζο Μπάιντεν και Ερντογάν θα συνομιλήσουν αύριο στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη
21:04
Ο ΓΓ του ΑΛΕΛ υπογράμμισε εκ νέου τη σταθερή εναντίωση του Κόμματος στη διχοτόμηση και τη προσήλωσή του στη συμφωνημένη βάση λύσης της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας
20:27
Έφτασαν το απόγευμα στην Κύπρο τα δύο νέα μισθωμένα αεροπλάνα τύπου Air Tractor
20:11
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεργοποίησαν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας
19:24
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η τριήμερη σύνοδος του ΝΑΤΟ που ξεκινά αύριο στη Μαδρίτη
18:52
ΗΠΑ: Πενήντα παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν χθες νεκροί μέσα σε αποθηκευτικό χώρο φορτηγού
18:17
Κιλιτσντάρογλου: ''Αντί ο Ταγίπ Ερντογάν να πει "δεν αναγνωρίζω τον Νίκο Αναστασιάδη", θα φάει στο ίδιο τραπέζι μαζί του"
17:59
To Μεσογειακό Χωριό υποδέχτηκε την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής
17:34
Δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας στις 19 Οκτωβρίου 2023 προανήγγειλε η Στέρτζιον
17:11
Η Επιτροπή Προσφύγων ολοκλήρωσε την συζήτηση νομοσχεδίου για την είσπραξη του τέλους 0.4% επί των αγοραπωλησιών ακινήτων και μετοχών εταιριών με ακίνητα
16:31
Μαθητές του σχολείου του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου ενημερώθηκαν για την ασφαλή και δημιουργική χρήση του διαδικτύου
15:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand