Στήριξη στον Πρόεδρο του ΠΙΣ από τους ιδιώτες γιατρούς

Τη στήριξή της στον Πρόεδρο του ΠΙΣ Πέτρο Αγαθαγγέλου εκφράζει η Ένωση Ιδιωτών Iατρών Κύπρου (ΕΝΙΚ), σχολιάζοντας δηλώσεις νωρίτερα σήμερα του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη σε ραδιοφωνική του παρέμβαση.

Στην παρέμβασή του ο Υπουργός Υγείας είχε αναφερθεί στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να υπονομεύσει την προσπάθεια ψήφισης των νομοσχεδίων για το ΓεΣΥ.

Η ένωση υποστηρίζει ότι «είναι γνωστά τα αισθήματα εμπάθειας και έλλειψης σεβασμού έναντι των ιατρών από μεριάς του Υπουργού της Υγείας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεπεράσει τα όρια με τη συμπεριφορά του, όπως το έκανε και σήμερα με απαράδεκτο και χυδαίο τρόπο σε ραδιοφωνική του παρέμβαση».

«Το ήθος και η αξιοπρέπεια του πρόεδρου του ΠΙΣ Πέτρου Αγαθαγγέλου είναι αδιαμφισβήτητα και όλοι οι γιατροί ανεξαιρέτως τον εμπιστεύονται γιατί δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς και δεν χαρίζεται σε κανένα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΝΙΚ.

«Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ είναι υπεράνω κομμάτων και χαίρει εκτίμησης από όλους τους πολιτικούς χώρους ανεξαιρέτως, γιατί υπηρετεί αρχές και αξίες  με συνέπεια  χωρίς σκοπιμότητες, με προσωπικό κόστος και γι αυτό κατάφερε να ενώσει όλο τον ιατρικό κόσμο της Κύπρου, όπως φυσικά το κατάφερε πολύ καλά και ο Υπουργός της Υγείας, γεγονός που προκύπτει από τη χθεσινή κοινή επιστολή ολόκληρης της ιατρικής κοινότητας που καταφέρεται εναντίον του», προστίθεται.

«Η συμπεριφορά του κυρίου Παμπορίδη είναι ακόμη μια φορά προσβλητική και προκλητική και έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής και επιτέλους ας γίνει αντιληπτό ότι τα προβλήματα που δημιουργεί είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως κατάφερε να επιλύσει», αναφέρεται.

Πηγή:ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:11

Τελευταιες Ειδησεις

14 Μαΐου
Αστυνομική ανακοίνωση για τον τελικό του κυπέλλου
16:05
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου με τους ομολόγους του Γαλλίας και Ιρλανδίας για την αιματοχυσία στη Γάζα
16:01
Συναγερμός από τον εντοπισμό στην Κύπρο του καταστροφικού βακτηρίου Xylella fastidiosa
15:50
Ανανέωση της συνεργασίας με Ταραπουλούζη
15:46
Σχέδιο Ενίσχυσης Νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας
15:34
Βερολίνο: «Τρομοκρατικές επιθέσεις» της Χαμάς οι εκτοξεύσεις παλαιστινιακών ρουκετών εναντίον του Ισραήλ
15:26
Για "μηδενιστική πολιτική" από την αντιπολίτευση σε ότι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας κάνει λόγο η κυβέρνηση
15:00
Έντονες επικρίσεις εναντίον του ΓΓ του ΑΚΕΛ, εξαπέλυσε ο Αβέρωφ (Βίντεο)
14:45
Τέσσερις θάνατοι φορέων της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού στη Βρετανία
14:30
ΓΓ ΑΚΕΛ: Ο ΠτΔ να αναλάβει πρωτοβουλίες για επανέναρξη των συνομιλιών (Βίντεο)
14:20
Ποινική υπόθεση σε σχέση με τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει πορίσματος Καλογήρου
14:17
Αναγκαία η κοπή λεύκων στην Λεωφόρο Ευρώπης - Φυτεύθηκαν 160 νέα δέντρα, λέει ο Δήμος Πάφου
14:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand