Στήριξη στον Πρόεδρο του ΠΙΣ από τους ιδιώτες γιατρούς

Τη στήριξή της στον Πρόεδρο του ΠΙΣ Πέτρο Αγαθαγγέλου εκφράζει η Ένωση Ιδιωτών Iατρών Κύπρου (ΕΝΙΚ), σχολιάζοντας δηλώσεις νωρίτερα σήμερα του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη σε ραδιοφωνική του παρέμβαση.

Στην παρέμβασή του ο Υπουργός Υγείας είχε αναφερθεί στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να υπονομεύσει την προσπάθεια ψήφισης των νομοσχεδίων για το ΓεΣΥ.

Η ένωση υποστηρίζει ότι «είναι γνωστά τα αισθήματα εμπάθειας και έλλειψης σεβασμού έναντι των ιατρών από μεριάς του Υπουργού της Υγείας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεπεράσει τα όρια με τη συμπεριφορά του, όπως το έκανε και σήμερα με απαράδεκτο και χυδαίο τρόπο σε ραδιοφωνική του παρέμβαση».

«Το ήθος και η αξιοπρέπεια του πρόεδρου του ΠΙΣ Πέτρου Αγαθαγγέλου είναι αδιαμφισβήτητα και όλοι οι γιατροί ανεξαιρέτως τον εμπιστεύονται γιατί δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς και δεν χαρίζεται σε κανένα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΝΙΚ.

«Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ είναι υπεράνω κομμάτων και χαίρει εκτίμησης από όλους τους πολιτικούς χώρους ανεξαιρέτως, γιατί υπηρετεί αρχές και αξίες  με συνέπεια  χωρίς σκοπιμότητες, με προσωπικό κόστος και γι αυτό κατάφερε να ενώσει όλο τον ιατρικό κόσμο της Κύπρου, όπως φυσικά το κατάφερε πολύ καλά και ο Υπουργός της Υγείας, γεγονός που προκύπτει από τη χθεσινή κοινή επιστολή ολόκληρης της ιατρικής κοινότητας που καταφέρεται εναντίον του», προστίθεται.

«Η συμπεριφορά του κυρίου Παμπορίδη είναι ακόμη μια φορά προσβλητική και προκλητική και έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής και επιτέλους ας γίνει αντιληπτό ότι τα προβλήματα που δημιουργεί είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως κατάφερε να επιλύσει», αναφέρεται.

Πηγή:ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:11

Τελευταιες Ειδησεις

28 Ιουνίου
Ο Ερντογάν δήλωσε πως δεν επιθυμεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
21:52
Τζο Μπάιντεν και Ερντογάν θα συνομιλήσουν αύριο στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη
21:04
Ο ΓΓ του ΑΛΕΛ υπογράμμισε εκ νέου τη σταθερή εναντίωση του Κόμματος στη διχοτόμηση και τη προσήλωσή του στη συμφωνημένη βάση λύσης της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας
20:27
Έφτασαν το απόγευμα στην Κύπρο τα δύο νέα μισθωμένα αεροπλάνα τύπου Air Tractor
20:11
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεργοποίησαν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας
19:24
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η τριήμερη σύνοδος του ΝΑΤΟ που ξεκινά αύριο στη Μαδρίτη
18:52
ΗΠΑ: Πενήντα παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν χθες νεκροί μέσα σε αποθηκευτικό χώρο φορτηγού
18:17
Κιλιτσντάρογλου: ''Αντί ο Ταγίπ Ερντογάν να πει "δεν αναγνωρίζω τον Νίκο Αναστασιάδη", θα φάει στο ίδιο τραπέζι μαζί του"
17:59
To Μεσογειακό Χωριό υποδέχτηκε την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής
17:34
Δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας στις 19 Οκτωβρίου 2023 προανήγγειλε η Στέρτζιον
17:11
Η Επιτροπή Προσφύγων ολοκλήρωσε την συζήτηση νομοσχεδίου για την είσπραξη του τέλους 0.4% επί των αγοραπωλησιών ακινήτων και μετοχών εταιριών με ακίνητα
16:31
Μαθητές του σχολείου του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου ενημερώθηκαν για την ασφαλή και δημιουργική χρήση του διαδικτύου
15:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand