Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον ΠτΔ για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της ΚΔ

Σε συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ διαβεβαιώνει ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της Λευκωσίας για λύση στο Κυπριακό και επανένωση της Κύπρου σε μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Η Κυπριακή Δημοκρατία, τονίζει, υπήρξε ανέκαθεν ένας σημαντικός εταίρος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, και υπογραμμίζει ότι οι κοινές αξίες για δημοκρατία και ελευθερία έχουν υπηρετήσει ως βάση για μια ισχυρή και πολύτιμη διμερή σχέση.
Εξάλλου σε συγχαρητήριο μήνυμα του, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμιρ Πούτιν επαναβεβαιώνει την συνεπή πολιτική της χώρας του για την στήριξη των προσπαθειών της ηγεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας να πετύχει δίκαιη, συνολική και βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού στη βάση των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας, προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού στο νησί
Ο Πρόεδρος Πούτιν τονίζει ότι οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου, που βασίζονται σε παραδοσιακή φιλία και πνευματική εγγύτητα, αναπτύσσονται κατά τρόπο εποικοδομητικό.

Ο σεβασμός και η υπεράσπιση της ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας συνιστά ακρογωνιαίο λίθο και κορυφαία προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, τονίζει ο Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος, σε συγχαρητήριο μήνυμα του στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας.
Η Ελλάδα, προσθέτει, θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να συνδράμει τον κυπριακό αγώνα για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής και την επίτευξη δίκαιης συμφωνίας λύσης του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, με κατάργηση των αναχρονιστικών εγγυήσεων και την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:28

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.