Τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα»

Τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα» αύριο, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του «Βήματος» την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αύριο αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε. Από αύριο κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τέλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

Δ.Β.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:35

Τελευταιες Ειδησεις

10 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
09:26
Σε 10 σχολεία υψηλού κινδύνου θα εφαρμοστούν πιλοτικά οι πρώτες κάμερες
09:22
Επιχορηγημένα φάρμακα και βιταμίνες σύντομα από φαρμακεία της γειτονιάς
09:13
Μπάιντεν: Λάθος ο τρόπος που διεξάγονται οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
08:54
Η Ιρλανδία ετοιμάζεται να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης
08:47
Αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ εναντίον υποδομών της Χεζμπολάχ του Λιβάνου στη Συρία
08:41
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν βαλλιστικό πύραυλο των Χούθι από την Υεμένη
08:37
Γκάλαντ: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για έναρξη επίθεσης στη Ράφα
08:33
Τμήμα Μετεωρολογίας- 1ο Δελτίο Καιρού 10/4/24
08:31
Διμερείς επαφές Υπουργού Εσωτερικών σήμερα για το μεταναστευτικό
08:27
09 Απριλίου
ΥΠΕΞ Λιβάνου: Συμφωνία με Κύπρο για μεταναστευτικό, όμως πρέπει να αποφασίσει η ΕΕ
22:25
ΗΠΑ: Ένοχοι γονείς έφηβου, ο οποίος σκότωσε τέσσερις συμμαθητές του
21:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.