Υγραέριο κίνησης Staroil στο Τσέρι

Η εταιρεία Staroil ανακοίνωσε ότι από σήμερα έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες και είναι επίσημα πλέον σε θέση να διαθέσει υγραέριο κίνησης στους Κύπριους οδηγούς από το πρατήριο της στο Τσέρι.


 
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η εταιρεία, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο πρατήριο, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές που η κυπριακή νομοθεσία απαιτεί, το μόνο που απέμενε για να ξεκινήσει την παροχή υγραερίου στο κοινό ήταν η απαραίτητη άδεια την οποία και έλαβε στις 8 Αυγούστου 2017.
 
Έτσι, προστίθεται, το πρατήριο της εταιρείας στο Τσέρι, απέναντι από τη Λαπάτσα, έγινε το πρώτο πρατήριο της εταιρείας, αλλά και ένα από τα πρώτα ανά το παγκύπριο, που διαθέτει στους Κύπριους οδηγούς τη φιλική στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη αυτή επιλογή.
 
Οι καταναλωτές, αναφέρεται, μπορούν πλέον, να προμηθεύονται υγραέριο κίνησης με απόλυτη ασφάλεια, άρτια εξυπηρέτηση αλλά και με τη σφραγίδα ποιότητας της Staroil. Επιπλέον, στα σχέδια της εταιρείας είναι η διενέργεια των απαιτούμενων κινήσεων για να είναι σε θέση στο άμεσο μέλλον να προσφέρει υγραέριο από τα πρατήρια της σε όλες τις επαρχίες.
 
 «Η έναρξη παροχής υγραερίου κίνησης στην Κύπρο διανοίγει μια νέα προοπτική στον τομέα των πετρελαιοειδών. Όντας μια φιλική στο περιβάλλον, αλλά και την τσέπη επιλογή, είμαι σίγουρος ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών Κυπρίων αυτοκινητιστών», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, Γιώργος Πέτρου.
 
Πρόσθεσε ότι η κίνηση αυτή, την οποία θα ακολουθήσουν και αρκετές άλλες, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής για διαρκή ανάπτυξη και για την προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των Κυπρίων καταναλωτών. 
 
Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ έγινε η πρώτη εταιρεία, η οποία εξασφάλισε τις απαραίτητες άδειες και λειτουργεί το πρώτο πρατήριο υγραεριοκίνησης στην Κύπρο, στο πρατήριό της με την επωνυμία Αgip, που βρίσκεται στη λεωφόρο Λάρνακος στη Λευκωσία.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΘΝΕ/ΓΒΑ)

Τελευταιες Ειδησεις

05 Μαρτίου
Καρμιώτισσα - ΕΝΠ 4-2
20:43
Ανακοινώθηκαν 273 νέα περιστατικά COVID-19 την Παρασκευή, 111 οι νοσηλευόμενοι
19:48
Εμμένει στα δυο κράτη ο Τατάρ, επαναλαμβάνοντας την θέση του ότι η ομοσπονδία έχει κορεσθεί
19:27
Σε 64 σημεία μπορείτε να εξεταστείτε αύριο, διευρυμένο ωράριο σε 17 σημεία
17:45
Ασθενής σεισμική δόνηση στην Κύπρο
17:42
Έκκληση Πάπα Φραγκίσκου να σιγήσουν τα όπλα
17:36
Ο νέος κορωνοϊός δεν ανιχνεύεται στο ανθρώπινο σπέρμα, αναφέρει έρευνα
17:30
Βοήθεια από άλλες χώρες για νοσηλεία ασθενών με covid ζητά η Τσεχία
17:25
Προετοιμασία για το "ψηφιακό πράσινο πάσο” ζητά η πρόεδρος της Κομισιόν
17:15
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στις 17 Μαρτίου η υιοθέτηση της πρότασης για το «Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό»
16:55
Επίσκεψη στο νέο περιφερειακό σταθμό Πισσουρίου,πραγματοποίησε η υπουργός Δικαιοσύνης
16:53
«Ντροπιαστική» εικόνα αποκόμισε η Επιτροπή Περιβάλλοντος από δεξαμενές χοιρολυμάτων στην Κάτω Μονή
16:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand