"Χ"ωρίς νικητή

Χορταστικό ποδόσφαιρο χθες βράδυ στο "Αμμόχωστος" και η μπίλια στο Χ.

Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση είχαν από ένα ημίχρονο στο βαρωσιώτικο ντέρμπι και συμβιβάστηκαν στο τέλος στην ισοπαλια 1-1, μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Η Κυρία προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Ράγιος με τους "ερυθρόλευκους" να απαντούν στο 73ο λεπτό με τον Νταμάου. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους, με τον Σανγκόι στο 67ο λεπτό και τον Καρώ στο είκοσι λεπτά αργότερα. Καλύτερη η Νέα Σαλαμίνα πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη.
"Είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά χρειαζόματε λίγο ακόμη χρόνο για να δέσουμε", ανέφερε στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι. "Πρόσωπο του αγώνα στο δεύτερο μέρος ήταν ο τερματοφύλακας της Ανορθωσης και η αστοχία η δική μας που μας στοίχησε και δεν πήραμε τη νίκη" τόνισε από πλευράς του, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Λιάσος Λουκά.
Σασπένς και στους αγώνες της πρώτης μέρας πρωταθλήματος Σύτα. Το Σάββατο η ΑΕΛ, πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις στο τοπικο ντέρμπι με τον Αρη. Στο 93ο λεπτό, ο Σασί με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και χαρίζοντας στην ΑΕΛ τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Λίγο νωρίτερα, στο 86ο λεπτό, ο Αρης έχασε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νικολίτα και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βοζίνια.
Νικηφόρο ξεκίνημα και για την Αλκή Ορόκλινης. Η νεοφώτιστη ομάδα νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Εθνικό και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Ντιγκρουτζιά στο 74ο λεπτό.
Απόψε στις επτά, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τη Δόξα στην κοινή τους έδρα, το Μακάρειο.
Αμεση ραδιοφωνική μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.Ως γνωστό, λόγω ευρωπαικών υποχρεώσεων αναβλήθηκαν οι αγώνες Ερμής-ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια-ΑΕΚ και Πάφος ΦΣ-Απόλλωνας.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:23

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
ΕΚδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ των μεταναστών
17:00
Αύξηση στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του '24
16:55
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
16:53
Επίθεση της Ουκρανίας με drones προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη καυσίμων
16:42
Ο Γεώργιος Σκαλιάς ειδικός σύμβουλος του Προέδρου για θέματα εκπαίδευσης
16:39
ΑΚΕΛ: Οι περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων να διερευνηθούν πριν από τις εκλογές
16:39
Υπ.Δικαιοσύνης: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του υπόδικου
16:34
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.