Το πρόγραμμα στην Ευρώπη

Οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στα Πρωταθλήματα της UEFA και συμμετέχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα, προετοιμάζονται για τους επαναληπτικούς αγώνες.

 
Τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στους πρώτους αγώνες, επιτρέπουν στις ομάδες μας να ελπίζουν βάσιμα για είσοδο τους και στην επόμενη φάση.
Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο ΓΣΠ τη Βιτορούλ με στόχο την ανατροπή του σκορ (1-0 οι Ρουμάνοι στον πρώτο αγώνα) και την πρόκριση του στη φάση των Play-off του Champions League. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.
Europa League
Οι επαναληπτικοί  αγώνες με τρεις Κυπριακές συμμετοχές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα.
Η αυλαία θα ανοίξει την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Αούστρια Βιέννης και ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.
Μετά το 0-0 της Βιέννης και την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΛ, δικαιωματικά προσβλέπει σε νέα πρόκριση στο έκτο φετινό της παιχνίδι.
*Την Πέμπτη 3 Αυγούστου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Μινσκ τη Δυναμό και το χθεσινό 2-0 της Λάρνακας της έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα για το στόχο της πρόκρισης.
Ο επαναληπτικός αγώνας της Λευκορωσίας θα διεξαχθεί στο «Traktor Stadion» και θα αρχίσει στις 18:00.
*Την ίδια ημέρα στο ΑΕΚ Αρένα και συγκεκριμένα στις 20:00 ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν με στόχο την ανατροπή του χθεσινού 2-1 της Σκοτίας.
Το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Απόλλωνας είναι σημαντικό στην προσπάθεια για ανατροπή του σκορ στον τέταρτο φετινό ευρωπαϊκό του αγώνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:47

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.