θρίλερ με κουκουλοφόρους ληστές στη Πάφο

Σκηνές από ταινία θρίλερ βίωσε σήμερα τα ξημερώματα τριμελής  οικογένεια από την Πάφο όταν ομάδα διαρρηκτών αποτελούμενη από 4 άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες εισέβαλε στην οικία τους.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από τον 58χρόνο ένοικο του σπιτιού στην αστυτνομία όλα ξεκίνησαν γυρω στις 3 και 30 τα ξημερώματα όταν τα 4 άτομα , τα οποία φορούσαν κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα της κουζίνας με αιχμηρό αντικείμενο. Αφού εισήλθαν της οικίας ανέβηκαν στα υπνοδωμάτια την ώρα που ο πατέρας , η μητέρα και η κόρη τους κοιμόντουσαν σε διαφορετικά υπνοδωμάτια. . Αρχικα οι 4 κουκολοφοροι μπήκαν στο δωμάτιο της συζύγου του 58χρονου την οπόιαν έδεσαν και φίμωσαν στο κρεβάτι και αργότερα ήλθαν στο υπνοδωμάτιο της κόρης τους ηλικίας 29 ετων την οποίαν επίσης φίμωσαν και έδεσαν στο κρεβάτι. Ο 58 χρόνος , όπως ανέφερε στην αστυνομία , όταν ξύπνησε από τις φωνές της συζύγου και της κόρης του δέχθηκε επίθεση και ο ίδιος από τους δράστες οι οποίοι τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του. Οι κουκουλοφόροι μιλούσαν σπαστά ελληνικά . Η μητέρα και η κόρη , οι οποίες υπέστησαν σοκ επισκέφθηκαν το Νοσοκμείο Πάφου και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απελύθησαν . Η σκηνή , την οποία επισκέφθηκε ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ , αποκλείστηκε και οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας .

Πηγή Όλγα Ιωάννου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:59

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.