Καμμένος: Συντριπτική απάντηση στην Τουρκία αν πλήξει την κυριαρχία μας

Η Ελλάδα δεν θα προκαλέσει θερμό επεισόδιο, όμως εάν προσπαθήσουν να προσβάλουν την εθνική κυριαρχία της, τότε η απάντηση θα είναι συντριπτική για την Τουρκία, διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Η Ελλάδα, τόνισε, μπορεί να αποτελέσει άξονα σταθερότητας στην περιοχή με την πολιτική που εφαρμόζει και τη δυνατότητά της να συνομιλεί παράλληλα με τους Ισραηλινούς, τους Αραβες, τους Παλαιστινίους και τους Λίβυους, προς νότο και τους Βούλγαρους, τους Ρουμάνους και τους Σέρβους προς βορρά.
 Ο κύριος Καμμένος επεσήμανε, ακόμη, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και άλλες χώρες για τη δημιουργία μεγάλου αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος θα ξεκινά από την Κύπρο, θα συμπίπτει με τα κοιτάσματα του Ισραήλ και της Αιγύπτου, θα φθάνει μέχρι την Ηγουμενίτσα και τα ελληνικά κοιτάσματα και θα καταλήγει στην Ευρώπη, δίδοντας λύση στο ενεργειακό της πρόβλημα.

Σύνταξη: Ανδρέας Κωνσταντίνου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:39

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.