Πολύ κοντά στον τελικό η "Γιούβε"

Τα δύο γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαίν στο Μονακό δείχνουν στη Γιουβέντους το δρόμο για τον μεγάλο τελικό του Γκάρντιφ.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ασταμάτητος βλέποντας δίκτυα στο 29ο και 59ο λεπτό, μετά από τις ασσίστ του Ντάνι Αλβες. Πλέον, η Γιούβε μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού, είναι μια ανάσα από την επιστροφή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια. Χωρίς να έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από τα πέντε νοκ αουτ παιχνίδια, η άμυνα της ιταλικής ομάδας, είναι αναμφίβολα το πιο γερό της χαρτί. Και επειδή τα στατιτικά λένε πάντα την αλήθεια, σε συνολικά έντεκα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους δέχθηκε μόλις 2 γκολ, κατέχοντας το μεγαλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση.  Ισως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο σπουδαίος Ιταλός πορτιέρο, ο οποίος και χθες ήταν εξαιρετικός, να έχει στα 39 του ακόμη μια ευκαιρία για να σηκώσει την κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς δύο φορές στο παρελθόν έφθασε στην πηγή, έμεινε όμως με την πίκρα της ήττας.
Η χθεσινή πάντως ήταν η 100 συμμετοχή του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μονακό να μην βλέπει δίκτυα στην έδρα της μετά από 524 ημέρες.
Το 2015, η Γιούβε είχε χάσει από την Μπάρτσα, στον 8ο συνολικά τελικό της ιστορίας της.
Η Ιταλική ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1985 και το 1996, ενώ τη σεζόν 1997-98 έχασε στον τελικό από την Ρεάλ, την οποία οπως όλα δείχνουν θα συναντήσει και φέτος στο Στάδιο Μιλλένιουμ.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:44

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.