Τα νέα των ομάδων

Στο φουλ ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ, καθώς πρωταρχικό μέλημα είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου.

Θέμα που καίει η παραμονή του Βινίσιους, με τη διοίκηση να είναι έτοιμη κάνει ότι περνά από το χέρι της για να ανανεώσει τη συνεργασία τους. Ο Βραζιλιάνος πάντως, φέρεται να μελετά και προτάσεις από αραβικές ομάδες. Βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρο και συνεχίζει στον Αρχάγγελο, ενώ στην πόρτα εξόδου βρίσκονται Κάνιας, Γιαμπερέ και Μπαράλ.
Μένει στην ΑΕΚ για να κλείσει την καριέρα του ο Καταλά, με τον Τσάβι Ρόκα να κάνει σκέψεις για την απόκτηση τερματοφύλακα. Και αυτό γιατί ο Χουάν Πάμπλο θα αποτελέσει παρελθόν ενώ η επιστροφή του Μίνιο στην αγωνιστική δράση αργεί ακόμη.
Κοντά στην απόκτηση του Αντρέα Αβρααμ είναι η ΑΕΛ, με τη λεμεσιανή ομάδα να προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο στον Κύπριο διεθνή μεσο-επιθετικό.
Ενδιαφέρον υπάρχει και για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του ΑΡΗ Μηνά Αντωνίου. Πολλές, αναμφίβολα θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΛ. Αποχωρούν οι Ρόμο, Πίτι, Μητρέα, Γεωργιάδης και Μπλάνκο. Στον Αρουαμπαρένα προτάθηκε μείωση των απολαβών του, ενω εκπνέει ο δανεισμός του Φορτούνα απο την Μπράγκα.
Στην Ομόνοια σύντομα αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης και του Πάμπου Χριστοδούλου για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.
Εντονη κινητικότητα και στην Ανόρθωση. Η αποχώρηση των Καλδερόν, Αγκιλάρ και Κόπριβετς είναι δεδομένη. Αμφίβολη η παραμονή των Γκάμπριελ και Μίτροβιτς. Σύμφωνα με ρουμανικά μέσα, η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 31χρονου σέντερ φόρ Κρίστιαν Μπούντ που αγωνίζεται στη Κλούζ. Δεν συνεχίζει στην προεδρία της Νέας Σαλαμίνας ο Πάρης Αντρέου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:29

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.