Κατέληξε και πέμπτη τραυματίας της επίθεσης του Λονδίνου

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το πρωί ότι Άντρια Κριστέα από τη Ρουμανία, η οποία είχε πέσει στον Τάμεση από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ κατά την τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποίησε ο Χαλίντ Μασούντ στη βρετανική πρωτεύουσα στις 22 Μαρτίου, υπέκυψε στα τραύματά της.

Πρόκειται για το πέμπτο θύμα του δράστη, ο οποίος επίσης έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου.  Η 31 ετών γυναίκα από τη Ρουμανία επισκεπτόταν το Λονδίνο για να δει τον φίλο της. Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί.  Η αστυνομία πρόσθεσε ότι η οικογένεια και ο φίλος της Αντρέι Μπουρνάζ υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς.
 Η οικογένειά της δήλωσε συντετριμμένη και ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που είχαν συλλεχθεί για τη νοσηλεία της θα δοθούν σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.  «Δεν υπάρχουν λόγια ούτε καν για να αρχίσουμε να περιγράφουμε τον συντριπτικό πόνο και τα κενό που έχει μείνει στις καρδιές μας», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Πηγή: Θανάσης Γκαβός, ΡΙΚ Λονδίνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.