Συλλυπητήρια Προέδρου για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο

Με τον πιο έντονο τρόπο καταδικάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο, εκφράζοντας προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο.Στην επιστολή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «είναι με μεγάλο συγκλονισμό και βαθιά θλίψη που έλαβα την είδηση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Κοπτικών Εκκλησιών στην Αλεξάνδρεια και στην Τάντα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας την Κυριακή των Βαΐων».«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο εγκληματικές πράξεις όπως αυτές ενάντια αθώων ανθρώπων που ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα», υπογραμμίζει.«Εκ μέρους του λαού και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και εμού προσωπικά εκφράζω τα πιο ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην Κυβέρνηση και τον λαό της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου», προσθέτει.Συμπληρώνει ότι «τα αισθήματα συμπάθειας μας στρέφονται ιδιαίτερα στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες».Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισημαίνει «για άλλη μια φορά την αμέριστη στήριξη της Κύπρου στην ηγεσία και τον λαό της Αιγύπτου και στον αγώνα τους κατά του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:07

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Την παραίτηση του Τατάρ ζήτησε στα κατεχόμενα το ΡΤΚ
21:37
Παλαιστίνη: Τουλάχιστον 90 τραυματίες σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις
21:21
Κ.Ε.: Το συνολικό ποσό που θα έχει δαπανηθεί μέχρι την 31 Αυγούστου 2022 για αντιμετώπιση της ακρίβειας ανέρχεται στα €300εκ.
21:00
Στο 81,3% η εμπιστοσύνη των Ρώσων πολιτών στον Πούτιν, σύμφωνα με δημοσκόπηση
20:44
Αιχμές Αναστασιάδη προς τη διεθνή κοινότητα. Οι Τουρκικές προκλήσεις θα σταματήσουν αν επιτέλους κάποιοι ευαισθητοποιηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)
20:26
Αμελητέα άνοδος στο ΧΑΚ την Παρασκευή, σημαντικά εβδομαδιαία κέρδη
20:12
Βίαιη κατάληψη δύο πλοίων ελληνικής σημαίας στον Περσικό Κόλπο - Διάβημα Ν. Δένδια στο Ιράν
19:51
Ευρείας κλίμακας επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Εντοπίστηκαν 6,5 κιλά κοκαΐνης
19:37
Σε συμφωνία για κατάργηση του ορυκτού άνθρακα στην ηλεκτροπαραγωγή κατέληξαν οι χώρες της G7
19:19
Νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης πόνου προσφέρει η «Αροδαφνούσα»
18:52
Στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη επικύρωσε η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ
18:09
Πακέτο στοχευμένων οικονομικών μέτρων για στήριξη των πολιτών ανακοίνωσε η κυβέρνηση Στα 103 εκατομμύρια ευρώ το συνολικό κόστος. (ΒΙΝΤΕΟ)
17:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand