Ένταση με Ερντογάν στο περίπτερο του ΟΧΙ

Επίσκεψη έκπληξη πραγματοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε περίπτερο του Όχι του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στην περιοχή του Σαρίγερ στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με την εφημερίδα της αντιπολίτευσης Τζουμχουριέτ υπήρξε ένταση συζητώντας όταν μπήκε σε διάλογο με μία γυναίκα του αντιπολιτευτικού κόμματος, αν και άλλα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι συνομιλησε μαζί τους, ήπιε νερό και έφυγε.


Τουρκικά μέσα ενημερωσης αναφέρουν ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αρχικά πήγε σε περίπτερο του ‘Ναι’ και στη συνέχεια έπειτα από πρόσκληση πήγε και σε περίπτερο του Οχι. Εκεί του είπαν ότι ήθελαν να του προσφέρουν ένα τσάι αλλά εκείνος είπε πως δεν είχε χρόνο καθώς ήταν καθοδόν προς το αεροδρόμιο. “Τουλάχιστον ένα νερό Πρόεδρε” φέρεται να του είπαν. Στη συνέχεια ρώτησε εκεί μια γυναίκα “Γιατί λέτε όχι;” και του απάντησε ότι θα πει όχι δεν αισθάνεται αρκετή ασφάλεια. Ήπιε το νερό και έφυγε.
Ωστ΄σοο σύμφωνα με πληροφορίες της Τζουμχουριέτ υπήρξε ένταση στο περίπτερο του Οχι  όπου 15 λεπτά συνομίλησε με τους ανθρώπους που το στελέχωναν. Υπονοώντας τον ηγέτης της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να είπε “Ο πρόεδρός σας είναι ψεύτης”. Μια γυναίκα του κόμματος του απάντησε ότι “ο πρόεδρος μας δεν είναι εδώ, τον προσβάλλετε”. Η ίδια γυναίκα του είπε: “Προσβάλλετε και τις γυναίκες εδώ” και τότε ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: “Και ο πρόεδρός σας είναι ψεύτης και εσείς”. Η γυνακα του απάντησε: “Στην πραγματικότητα εσείς είναι που λέτε ψέματα”.

 
Πηγή:Άννα Ανδρέου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:28

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.