Ε. Θεοχάρους: Mε ένα υποψήφιο θα κατέλθουν τα κόμματα με κοινή θέση στο Κυπριακό

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους δήλωσε σήμερα ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το άτομο που θα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλεγεί στις προεδρικές εκλογές του 2018 και το οποίο θα επιλέξουν τα κόμματα που αντιστρατεύονται την ίδια λύση στο Κυπριακό.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο εκδήλωσης στον Άγιο Μάμα Λεμεσού για τις εθνικές επετείους, η κ. Θεοχάρους είπε ότι σε αυτή την προσπάθεια των κομμάτων «θα κυριαρχήσει ο πατριωτισμός και η απόλυτη δημοκρατία μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες” και με κριτήρια τα οπαία θα έχουν συμφωνηθεί θα επιλεγεί εκείνος ο οποίος έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.
«Εάν δεν είμαι εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις να θα στηρίξω αυτόν που θα επιλεγεί ως υποψήφιος, γι’ αυτό να είστε βέβαιοι», πρόσθεσε.
Συνέχισε λέγοντας πως πιστεύει στον πατριωτισμό και των υπολοίπων ότι θα πράξουν το ίδιο, σημειώνοντας ότι οι διαδικασίες θα γίνουν από όλους μαζί το συντομότερο δυνατό χωρίς να θέλει να ανακοινώσει κάτι περισσότερο.
 Η κ. Θεοχάρους είπε ότι έχει καθημερινές συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των κομμάτων που αντιστρατεύονται την ίδια λύση στο Κυπριακό, σημειώνοντας ότι είναι πιο αραιές οι συνομιλίες με το Κίνημα των Οικολόγων αλλά αυτό, είπε, είναι εντελώς συμπτωματικό και δεν έχει να κάνει με τη βούληση τη δική της ή τη δική τους.
Με τα υπόλοιπα κόμματα, όπως ανέφερε, έχει συχνές συναντήσεις και ότι έχουν δρομολογηθεί και έχουν θέσει οδικό χάρτη βάσει του οποίου θα πορευτούν. Δήλωσε σίγουρη ότι θα κατέλθουν με ένα και μόνο υποψήφιο τον οποίο ο χώρος θα εκλέξει ως Πρόεδρο της Κυριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:29

Τελευταιες Ειδησεις

18 Ιουνίου
Επαναλειτουργούν οι κατασκηνωτικοί χώροι του Τμήματος Δασών
21:45
Υπό 8ημερη κράτηση 35χρονος για εμπρησμό κτηρίου στη Λευκωσία
21:24
76 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο - Κανένας θάνατος
20:52
ΠΟΥ: Δεκάδες χώρες δεν μπορούν να συνεχίσουν τον εμβολιασμό λόγω έλλειψης δόσεων
20:42
Η Ρωσία θα αποχωρήσει από τη Συνθήκη «Ανοιχτοί Ουρανοί» στις 18 Δεκεμβρίου
20:30
ΠΟΥ: Η παραλλαγή Δέλτα γίνεται παγκοσμίως κυρίαρχη
20:21
Στην Κύπρο εντός Ιουνίου ο Βοηθός του ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν Πιέρ Λακρουά
20:09
ΗΕ: Δεν θα εισηγηθεί νέα διάσκεψη η Λουτ αν δεν δει κοινό έδαφος
20:00
Έβαλε βηματοδότη και παίρνει εξιτήριο ο Έρικσεν
19:47
Ελαφρώς μειωμένα αλλά ξανά πάνω από 10.000 τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού στο ΗΒ
19:32
Εφαρμογή οδηγίας για μείωση χρήσης πλαστικών από τον Ιούλιο
19:18
Ανανέωσε με Γιοβάνοβιτς ο Απόλλωνας
19:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand